* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.* District Noordwest Veluwe Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland



P E R S B E R I C H T E N

POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE
(1)28 januari 2003

Harderwijk - Rijden onder invloedOp 28 januari om 00:37 is een 20 jarige man uit Ermelo aangehouden op zijn bromfiets aan de Karel Doormanlaan. Na alcohol controle blies dat de man 0.8 promille. De man kreeg een proces verbaal en een rijverbod van 4 uur.

Nunspeet - Verkeersongeval
Op 27 januari reed een 55 jarige man uit Leeuwarden in zijn auto over de Harderwijkerweg richting Nunspeet. Toen de man bij de rotonde was wilde hij rechtsaf de Nijverheidsweg inrijden. Bij het afslaan zag hij een 54 jarige vrouw uit Hulshorst die op haar fiets rechtdoor fietste over het hoofd. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen de man en de vrouw. De vrouw had haar schouder uit de kom en is naar het ziekenhuis gebracht. De auto had diverse krassen aan de rechterzijde.

Nunspeet Diefstal auto
Op 27 januari deed een 18 jarige man uit Nunspeet aangifte van zijn gestolen jas en auto. De man was wezen zwemmen en had zijn jas in de kleedkamer gehangen. In zijn jas zaten zijn autosleutels. Na het zwemmen ontdekte de man dat zijn jas gestolen was. Toen de man buiten kwam bleek ook zijn auto er niet meer te zijn. Het gaat om een Alfa Rome 33 antraciet van kleur met het kentekenGB-DT-40

Epe - laptop weg na inbraak
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een pand aan de Klimtuin in Epe. Een ruit werd vernield en een laptop werd weggenomen. De politie onderzoekt de zaak.

Vaassen - autokraak op carpoolplaats
Maandagmiddag werd ingebroken in een geparkeerde personenauto op de carpoolplaats aan de Geertsraat in Vaasen. De radio werd ontvreemd. De politie heeft de eigenaar nog niet gesproken. Hij wordt benaderd om aangifte te doen.



^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
Nadere informatie: Politievoorlichter Bert Top 038-37 5 10 50 bgg via 0900-8844