Gemeente Son en Breugel


Milieuvergunningen 29 januari
Publicatiedatum: 27-01-2003

Kennisgeving Wet milieubeheer
Verleende milieuvergunning
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een milieuvergunning hebben verleend aan:

· Neways Industrial Systems voor het veranderen van het bedrijf aan Science Park Eindhoven 5125 in Son.

De beschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 30 januari tot en met 12 maart 2003 ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken, Europalaan 2, 5691 EN Son, tijdens openingstijden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Ingevolge de artikelen 20.1, eerste lid, 20.6 en 20.7 van de Wet milieubeheer staat van 30 januari tot 13 maart 2003 beroep open voor:
· degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

· de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit;
· degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;


· belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.