Gemeente Emmen


---

Persbericht: 1e Burgerverslag Gemeente, 28 januari 2003

medio 2003
Gemeente brengt 1e burgerjaarverslag uit

Volgens de nieuwe Gemeentewet moet de burgemeester een burgerjaarverslag uitbrengen. Dit jaarverslag verschijnt naar verwachting halverwege 2003, gelijk met de gemeentelijke jaarrekening. Het jaarverslag geeft de gemeenteraad en de inwoners van de gemeente Emmen inzicht in de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening en de inspanningen die verricht worden op het gebied van burgerparticipatie.

Het burgerjaarverslag zal een zo concreet mogelijk beeld geven welke inspanningen in de gemeente gedaan worden om de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening te verbeteren. Welke ontwikkelingen er in de loop der jaren zijn geweest, de conclusies die hieruit getrokken zijn en de daaruit volgende verbeterplannen.

Na het verschijnen van het burgerjaarverslag zullen inwoners van de gemeente Emmen uitgenodigd worden om hun mening te geven over de inhoud, aan te geven wat zij missen, overbodig vinden of niet voldoende duidelijk. De reacties worden meegenomen bij het samenstellen van een volgend burgerjaarverslag. Te zijner tijd worden de inwoners van de gemeente Emmen via de gemeentelijke informatiepagina en de gemeentelijke website verder geïnformeerd over het verschijnen van het jaarverslag en de wijze waarop de gemeente inwoners gaat betrekken.


---


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2003 Gemeente Emmen