Ingezonden persbericht


PRESS RELEASE

NetSupport Manager Version 8.0

Nieuwe release Remote Controle Software

Eindhoven, 31 januari 2003 - Cosyco en PCI kondigen de release van de remote control software NetSupport Manager (NSM) 8.0 aan. Dit product, waaraan reeds vele prijzen zijn toegekend, bevat nieuwe features om desktop management verder te ondersteunen in bedrijfsmatige, educatieve en overheidsomgevingen. Naast toonaangevende remote control functionaliteiten, levert NSM 8.0 nu een nieuwe Internet Gateway voor veilige verbinding en een geheel nieuwe inventarisatiemodule. De nieuwe features houden in:

Verbeterde Hardware Inventarisatie
Van de client PC wordt gedetailleerde informatie verzameld waardoor alle belangrijke informatie die nodig is voor een snelle oplossing van problemen beschikbaar is.

Verbeterde Software Inventarisatie
Aanvullend op de gedetailleerde rapportage van elke lokale applicatie, rapporteert NSM ook alle geïnstalleerde hot-fixes. Het detectieproces gebruikt geavanceerde technologie van NSM 8 om geïnstalleerde applicaties te lokaliseren.

System Status Rapportage
NSM 8 toont nu real-time status informatie van applicaties in het geheugen, lopende processen en geïnstalleerde services.

Internet Gateway
NSM 8 levert een totaal nieuwe Internet Gateway, waarmee een remote control tussen PC's die eventueel achter verschillende firewalls zijn gesitueerd mogelijk is. De gateway biedt een stabiele en veilige methode voor het lokaliseren en 'handshaking' via http zonder de noodzaak om bestaande firewall instellingen aan te passen.

Delta File Transfer
NSM 8 heeft meer uitgebreide ondersteuning voor Delta file transfer. Deze technologie kan zijn waarde het beste tonen bij het updaten van database bestanden tussen 2 locaties waar bandbreedte of beschikbaarheid een issue is.

Desktop Integration
NSM 8 integreert direct met Explorer en staat toe key functionaliteit op te starten rechtstreeks van ongeacht welke Desktop PC icoon.

Ondersteuning van Linux en Mac Remote control
NSM 8 biedt nu ook de mogelijkheid voor een verbinding naar en remote control op Linux en Mac gebaseerde systemen met een eerder geïnstalleerde VNC (virtual network computing) client.

Over NetSupport Manager
NetSupport Manager, bestaat sinds 1989, biedt een range aan krachtige, veilige oplossingen die zijn ontwikkeld voor het op afstand managen van PC's en ondersteunen over elk LAN, WAN of het Internet.

Over Cosyco Software B.V.
Opgericht in 1981, Cosyco Software is een value added distributeur van high-end software producten en services, die haar Partners in de business-to-business omgeving doorheen de Benelux bevoorraadt. Cosyco Software levert software oplossingen en services voor IT Security, Host Connectivity, Enterprise Application Integration en Desktop Management.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing, Astrid van den Berg (+31 (0)40 233 35 55).

Cosyco Software B.V. - Fellenoord 19 Postbus 836 5600 AV Eindhoven Tel.: +31 (0)40 2 333 555 - Fax: +31 (0)40 2 333 500