Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 29-01-2003 District Land van Cuijk

VERWONDINGEN DOOR BIJTENDE STOF, Cuijk

Passanten troffen dinsdagavond op de Stationsstraat in Cuijk een 27-jarige inwoner uit Boxtel aan die verwondingen had opgelopen aan een voet en beide armen. Politie en ambulance gingen ter plaatse. Het slachtoffer gaf te kennen dat hij onderweg was met de stoptrein naar Nijmegen en door een medepassagier met een fles vloeibaar ontstoppingsmiddel was overgoten. De aanleiding zou zijn dat hij die passagier aangesproken had op zijn gedrag. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De politie twijfelt sterk aan het verhaal van het slachtoffer en vermoedt dat de man zich zelf heeft verwond.

WINKELDIEFSTAL, Cuijk

Dinsdagmorgen heeft een onbekend gebleven man kans gezien om uit een winkel aan de Maarburg in Cuijk een kostuum en een mantel weg te nemen. De man was de winkel binnengekomen en vroeg aan de eigenaar of die hem kon helpen aan een ritssluiting. De eigenaar moest daarvoor even de winkelruimte verlaten en zag bij terugkomst dat de klant verdwenen was. Drie kwartier later ontdekte hij de diefstal van de kledingstukken.

OPNIEUW AANHOUDING IN VERBAND MET AUTO-INBRAKEN, Cuijk

Woensdagochtend heeft de politie opnieuw twee aanhoudingen verricht in het onderzoek naar de auto-inbraken in het Land van Cuijk. Beide verdachten, 16 en 28 jaar oud, zijn vanochtend in hun woning aangehouden. De 28-jarige Cuijkenaar wordt verdacht van heling. De 16-jarige inwoner van Cuijk wordt verdacht van zowel diefstal als heling. Beide mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.