SNT GROUP N.V.

SNT Group en 9 TELECOM ondertekenen contract

SNT Group en 9 TELECOM ondertekenen contract voor samenwerking van twee jaar

Zoetermeer, 29 januari 2003. SNT Group N.V. bevestigt de ondertekening van een contract met het Franse telecommunicatiebedrijf 9 TELECOM aangaande een tweejarige samenwerking op het gebied van afhandeling van diverse klantcontacten. 9 TELECOM is een onderdeel van de LDCOM GROUP en bekleedt een top drie positie op de Franse markt voor telecommunicatie. De overeenkomst kan worden beschouwd als de eerste stap in de richting van een formalisering van een relatie op lange termijn waarin SNT haar kennis en internationale ervaring aan 9 TELECOM zal aanbieden.

Het traditionele callcenter ontwikkelt zich steeds meer als een multimediaal contact center waar klantencontacten via telefoon, e-mail en internet volgens een geïntegreerde aanpak worden afgehandeld. Een goede klantenservice is een bestaansvoorwaarde voor telecom gerelateerde ondernemingen. Om die reden blijft 9 TELECOM zich focussen op vooruitstrevende klantenservice en klantinteractie mogelijkheden. SNT Frankrijk zal 9 TELECOM assisteren in het behalen van deze doelstellingen door bewezen klantvriendelijke oplossingen aan te bieden.

Profiel SNT participeert in de ontwikkeling van CRM-concepten voor opdrachtgevers. In haar customer contact centers geeft SNT uitvoering aan deze concepten door opdrachtgevers via telefoon, e-mail, chat, co-browsing en SMS bereikbaar te maken voor hun klanten. Uit deze klantcontacten wordt met behulp van datamining technieken managementinformatie gedestilleerd die opdrachtgevers kunnen aanwenden om hun marketingstrategie verder in te vullen en duurzame relaties met klanten op te bouwen. Met ruim 12.000 medewerkers verleent SNT vanuit 45 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en Frankrijk jaarlijks goede service aan miljoenen consumenten.

SNT Frankrijk heeft een top drie positie bereikt op de Franse markt voor Customer Relationship Management en is sterk vertegenwoordigd in de telecommunicatie branche, de automobiel sector en de financiële dienstverlening. SNT Frankrijk opereert vanuit 8 locaties en heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst.

Einde bericht 23) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anne de Graaf, tijdens kantooruren op telefoon 00 31 79 368 69 00 of fax 00 31 79 368 51 94. Buiten kantooruren op 00 31 6 22 39 55 89. E-mail adegraaf@snt.com. Onze adresgegevens zijn: Koraalrood 70, 2718 SC Zoetermeer, Postbus 182, 2700 AD Zoetermeer.

SNT Groep NV

29 jan 03 17:54