Persberichten - 29/01/2003

Solvus: Johan Crijns nieuw Algemeen Directeur van Creyfs België

Antwerpen, 29 januari 2003 Solvus Resource Group (Euronext: SOLU) maakt de benoeming bekend van Johan Crijns, thans Algemeen Directeur van Expectra België, tot Algemeen Directeur van Creyfs België. Hij treedt in functie op 31 maart a.s. Met de benoeming van Johan Crijns, kiest de Solvus Resource Group voor iemand met kennis van de sector en een sterke commerciële achtergrond.

Johan Crijns is sinds 2001 Algemeen Directeur van Expectra België, dat gespecialiseerde HR diensten aanbiedt. Hij is Handelsingenieur (K.U. Leuven, 1987) en behaalde een aanvullende licentie in Toegepaste Marketing (IAE, Aix-en-Provence). Johan Crijns begon zijn loopbaan in 1989 bij Unilever Belgium, als Product Manager voor Hartog Union (voeding) en Lever Fabergé (huidverzorging). Daarna was hij tien jaar aan de slag bij Carrefour België (de vroegere GIB Groep). Hij begon er in 1991 als Marketing Manager van Resto GB & Lunch Garden en groeide nadien, als Brand Manager en daarna als Marketing Manager van GB, door tot de functie van Regional Sales Director.

Johan Crijns heeft binnen en buiten de HR-sector opmerkelijke resultaten behaald. Met zijn commerciële gedrevenheid willen we een succesvolle voortzetting van het segmentatiebeleid en een verdere verhoging van de rendabiliteit van Creyfs België nastreven, aldus Alain Dehaze, CEO van de Solvus Resource Group.

Johan Crijns (38) is getrouwd en vader van drie kinderen.

Over Creyfs en Creyfs België

Creyfs werd opgericht in 1963 in België, en groeide internationaal uit, hoofdzakelijk door middel van overnames. Creyfs is thans de naam van de tak algemene uitzendarbeid. Daarnaast worden binnen de groep ook andere HR diensten aangeboden, zoals werving, selectie, detachering, coaching, opleiding en outplacement. Het Europees netwerk van Creyfs telt meer dan 560 kantoren, waarvan 96 in België. Creyfs België telt 395 personeelsleden, zet jaarlijks meer dan 66.000 uitzendmedewerkers aan het werk en is nummer 3 in de Belgische markt.

Profiel Solvus Resource Group:

De Solvus Resource Group is een Europese advies- en dienstverlener, actief in het domein van human resources diensten, IT- en engineering-projecten. Solvus realiseerde in 2001 een omzet van 1,5 miljard EUR en telt vandaag ongeveer 4.200 vaste medewerkers. De groep, met hoofdzetel in Antwerpen (België), is actief in 10 Europese landen: België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Polen en Zwitserland.

De reeks diensten die wordt aangeboden omvat uitzenden (Creyfs, Content, Express Medical, Starjob), detacheren (Innotiv en Beaver), werven en selecteren (Creyfs Select), loopbaanbegeleiding, opleidingen (Schoevers), outplacement (ADV Consult, BCR), IT-consultancy en integratie van informaticaoplossingen (Bureau van Dijk) en het uitvoeren van ingenieursstudies (Innotiv).

Solvus is sinds 1990 beursgenoteerd (Euronext: SOLU) en maakt deel uit van Euronext Next 150.

Corporate website: www.solvus.biz

Bron: Solvus
Provider: Euronext Brussels