Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 29-01-2003 3e persbericht van 29 januari 2003

Eindhoven: Fietsster gewond bij verkeersongeval Een 66-jarige vrouw uit Eindhoven is woensdagmiddag rond 14.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Kronehoefstraat. Ze was met de fiets en stak komende vanaf de van Brakelstraat de Kronehoefstraat over. Ze werd toen geschept door een motor die werd bestuurd door een 20-jarige man uit Sint Oedenrode. De motorrijder kwam uit de richting van de Kloosterdreef. De vrouw is met nog onbekend letsel naar het Máxima Medisch Centrum gebracht.

Eindhoven: Diefstal auto
In de nacht van dinsdag op woensdag is op het Kastelenplein een rode Suzuki Swift met het kenteken JL-HT-09 gestolen.

Helmond: Bromfietscontrole
De politie heeft woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur een bromfietscontrole gehouden op de Deltaweg. Er zijn acht bromfietsers op de bon gezet, omdat hun brommer een te hoog vermogen had.

Valkenswaard / Eersel: Gestolen bestelauto
Woensdagmorgen rond 5.00 uur is door de politie op de Zandbergstraat een 21-jarige man uit Bergeyk aangehouden. Hij zat in een bestelbus die hij kort daarvoor in Eersel aan de Kuilenhurk had gestolen. In de auto lag inbrekersgereedschap. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Son: Zakkenrollen
Woensdag rond 13.00 uur is de portemonnee gestolen van een vrouw van 75 uit Son. Ze was aan het winkelen in een supermarkt aan de Heistraat. De vrouw werd in de winkel door een onbekende man aangesproken. Even later zag ze dat haar handtas openstond en dat haar portemonnee met ongeveer 20 euro gestolen was.

Veldhoven: Zakkenrollen
Woensdag rond 14.00 uur is de portemonnee van een 25-jarige vrouw uit Veldhoven gestolen. Ze was aan het winkelen in een kledingwinkel aan het Meiveld. Ze had haar boodschappentas met haar portemonnee op het bagagerek van een kinderwagen gelegd. Toen ze bij de kassa wilde afrekenen bleek dat de portemonnee met ongeveer 50 euro gestolen was.