SKYRADIO

30 Januari laatste Candlelight op Sky Radio

Op donderdag 30 januari aanstaande zal het programma Candlelight met Jan van Veen voor het laatst op Sky Radio 100.7 FM te horen zijn. Candlelight zal worden vervangen door het programma Lovesongs dat elke dag tussen 23.00 en 02.00 uur zal worden uitgezonden. In dit programma zullen non-stop de beste en de meeste Lovesongs worden gedraaid, om de dag relaxed te beëindigen of juist te beginnen.

Candlelight was op Sky Radio jarenlang de hekkensluiter aan het eind van de dag. Van 23.00 uur tot middernacht draaide Jan van Veen de grootste popballads, die op karakteristieke wijze werden omlijst met gedichten van luisteraars.

Eind jaren zestig was het programma Candlelight voor het eerst te beluisteren op de toenmalige zeezender Veronica. In de jaren tachtig werd Candlelight door de AVRO op Radio 3 uitgezonden, waarna het programma begin jaren negentig verhuisde naar Sky Radio.

Met het beëindigen van het programma Candlelight is Sky Radio nu echt een 100% non-stop muziekstation geworden. Geen enkel ander radiostation ter wereld draait meer muziek dan Sky Radio 100.7 FM.