CBE GROUP BV

Diversiteit: strategie en implementatie

Voor de derde maal organiseert adviesbureau CBE Group de ronde-tafelbijeenkomst over Diversiteitsmanagement. Op donderdag 30 januari as. zullen organisaties die het Minderhedenconvenant hebben ondertekend bijeenkomen in Amsterdam. Organisator CBE Group adviseert reeds jarenlang grote bedrijven en instellingen op het gebied van verander- en personeelsmanagement, onder andere bij projecten die de instroom, binding en doorstroom van minderheden moeten verbeteren.

Centraal op de aankomende ronde-tafelbijeenkomst staan de thema's Strategie & Implementatie. Deze thema's worden toegelicht door de heer Bokhizzou van Coca Cola Nederland en de heer De Wijs van CBE Group. Aansluitend wisselen de verantwoordelijke (project)managers van de convenantbedrijven hun deskundigheid en ervaringen uit op het gebied van diversiteitsmanagement. Een nieuw en bijzonder onderdeel van het programma is de bijdrage van TSV, de landelijke Turkse Studenten Vereniging. De heer Manavo-glu en mevrouw Akgül, vertegenwoordigers van deze vereniging, gaan in gesprek met de deelnemers over de ervaringen van alloch-tone studenten in en met het bedrijfsleven.

Reeds in december 2001 en in mei 2002 organiseerde CBE Group bijeenkomsten over het steeds actueler wordende onderwerp Diversiteitsmanagement. Daaraan hebben toen vertegenwoordigers van meer dan 30 organisaties deelgenomen, die de bijeenkomsten vanwege het interactieve karakter zeer waardeerden. Op de ronde-tafelbijeenkomst van 30 januari as. zijn onder andere de volgende bedrijven aanwezig: KLM, Nutricia, Wegener, Endemol, Corus, Philips, VendexKBB, Baas Groep, Kliq Employability, NOS, Uniconsult, Thuiszorg Amsterdam en Fortis.

CBE Group

De CBE Group organiseert deze bijeenkomst vanuit haar grote expertise en ervaring op het gebied van verander- en personeelsmanagement. CBE Group is betrokken bij de verbetering van (diversiteits)management binnen diverse convenantbedrijven en andere organisaties, zowel in de profit-, als in de non-profitsector. CBE Group is een middelgroot adviesbureau, bestaat reeds 16 jaar en is gevestigd te Amsterdam. De opdrachtgevers zijn afkomstig uit de sectoren Zakelijke dienstverlening & Industrie, Overheid & Bestuur en Onderwijs, Cultuur & Sport. CBE Group ondersteunt organisaties bij het bereiken van betere resultaten via een goede balans tussen mens, proces en organisatie.


---