Gemeente Leeuwarden

¦ Informatieavond herinrichting Groningerstraatweg tussen Bleeklaan en Vrijheidsplein ¦ Commissie Bestuur en Middelen ¦ Stukken voor de vergaderingen

Informatieavond herinrichting Groningerstraatweg tussen Bleeklaan en Vrijheidsplein

Stadsontwikkeling en -beheer van de gemeente Leeuwarden houdt over het plan tot herinrichting van de Groningerstraatweg (gedeelte tussen de rotondes Vrijheidsplein en de Bleeklaan) een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gehouden op:

* donderdag 30 januari 2003 om 20.00 uur in de Open Hof aan de Goudenregenstraat 7.

Tijdens de informatie-bijeenkomst zal er een nadere toelichting worden gegeven over het gemeentelijke ontwerp tot herinriching.

Commissie Bestuur en Middelen

Openbare vergadering op 3 februari a.s. om 19.30 uur in Duhoux, Greate Buorren 4-8 te Wirdum.

Op de agenda staat:

1. Opening.

2. Ingekomen stukken en mededelingen.
3. Dorpennota Leeuwarden.

4. Rondvraag.

5. Sluiting.

Het gemeentebestuur beslist over zaken in uw directe woonomgeving. Als burger kunt u uw mening over plannen van de gemeente laten horen. Omdat de onderwerpen in de vergaderingen van de raadscommissies in een vroeg stadium en uitvoerig worden besproken, bieden juist die vergaderingen u de gelegenheid om uw mening aan de commissieleden kenbaar te maken.

Aanmelden
Indien u alleen aanwezig wilt zijn bij de vergadering, hoeft u zich niet aan te melden. Indien u gebruik wil maken van de mogelijkheid om in te spreken, vraagt u dit dan aan bij de commissiegriffier, mw. J. Veninga (058-233 23 72). De agenda voor de vergadering 3 februari is beschikbaar vanaf 27 januari a.s. De bijbehorende stukken liggen vanaf die dag ter inzage bij de balie van het stadskantoor.