Klik hier voor behr.nl

PERSBERICHT
29/01/2003

Lonny's geeft droomreizen naar bali weg!

Hola-Indonesia brengt haar kant- en klaarmaaltijdenmerk LONNY's de komende maanden extra onder de aandacht van de consument met een actie waarbij droomreizen naar Bali en boeken van de televisiekok Lonny Gerungan worden weggegeven. Voor deze grote consumentenactie wordt samengewerkt met de luchtvaartmaatschappij GARUDA-INDONESIA en de MYTRAVEL REISWINKELS.

Gebruikers van de Lonny's maaltijden wordt tot 31 mei a.s. de kans geboden om een volledig verzorgde droomreis voor twee personen naar Bali te winnen. Voor deze actie worden acht 2-persoonsreizen beschikbaar gesteld. De winnaars vliegen met Garuda-Indonesia naar het Indonesische godeneiland Bali, waar ze logeren in het bekende Sanur Beach Hotel, een comfortabel vakantie-onderkomen uit de reisgids van MyTravel.
Deelnemers aan de actie maken bovendien kans op een van de tweeduizend exemplaren van het door Lonny Gerungan geschreven succes-boek "De Origineel Indonesische Keuken".

Tot eind mei van dit jaar zal er in het bekende bamboemandje van Lonny's een kleurige informatie- en actieformulier worden meeverpakt. Dat Lonny's voor deze promotionele actie heeft gekozen voor Garuda-Indonesia en MyTravel is een logisch vervolg op de al jarenlange samenwerking tussen Lonny Gerugan, de luchtvaartmaatschappij Garuda-Indonesia en de reisorganisatie MyTravel. Aan boord van de Garuda-Indonesia vluchten vanaf Schiphol naar Indonesie worden nu voor het tweede jaar met succes maaltijden geserveerd, die zijn bereid volgens de authentieke receptuur van de televisiekok. MyTravel is de reisorganisatie die al vanaf de start van Lonny's televisieserie "De Reistafel" de trips voor de crew van deze tv-produktie organiseert en realiseert.