Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

eServiceware benoemd tot AccountView Expert Center

Amsterdam, 30 januari 2003 AccountView, Nederlandse leverancier van geïntegreerde business software voor midden- en kleinbedrijf, heeft onlangs haar partner eServiceware.com benoemd tot AccountView Expert Center. AccountView heeft, naast een groot aantal (branche)partners, nu vijf expert centers in Nederland. Er zijn strenge voorwaarden verbonden aan het behalen van deze titel.

eServiceware levert op professionele wijze eBusiness-oplossingen en biedt met een klantgerichte aanpak kleine en middelgrote bedrijven in verschillende sectoren steeds weer het perfecte antwoord op zakelijke internetvragen. De oplossingen zijn gebaseerd op gestandaardiseerde producten en diensten. Daardoor is de implementatietijd bijzonder kort en houdt men tegelijkertijd de kosten binnen de perken.

De medewerkers van eServiceware zorgen dat zij gedegen kennis hebben van de branche en de individuele bedrijfsprocessen van hun klanten. Zo garanderen zij kwalitatief hoogstaande en resultaatgerichte internetoplossingen. Deze filosofie verzekert hun klanten van software die te allen tijde op de eigen organisatie is toegespitst.

AccountView laat zich op eenvoudige wijze aanpassen aan de wensen van de klant en de technische infrastructuur , aldus Petra de Mol, directeur en medeoprichter van eServiceware.com. De technologie die bij AccountView wordt toegepast, zorgt onder meer voor mogelijkheden om direct middels het internet te communiceren. Dergelijke aspecten maken dat Accountview de ideale oplossing is, voor zowel onze klanten als ook voor onszelf.

Wij zijn zeer content met de benoeming van eServiceware tot AccountView Expert Center. In de tijd dat wij met hen samenwerken, hebben wij reeds een groot aantal succesvolle implementaties bewerkstelligd , aldus Casper Haspels, verkoop en marketingdirecteur AccountView.

Over AccountView

AccountView levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf. De oplossingen automatiseren aaneengeschakelde bedrijfsprocessen zoals de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en klantenservice, al dan niet met een internet front end. De flexibele standaardsoftware van AccountView is snel te implementeren en wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op het onderhouden van lange termijn relaties. De toonaangevende rol van AccountView als het gaat om oplossingen op het gebied van geïntegreerde bedrijfssoftware is gebaseerd op meer dan vijftien jaar ervaring en meer dan 10.000 implementaties in Duitsland, Engeland en Nederland, onder meer bij Allianz Europe, De Jong Intratours, GIBO Accountants & Adviseurs, PriceWaterhouseCoopers Outsourcing, Toyota Industrial Equipments, LostBoys Interactive en Free Record Shop Online. Het AccountView-hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Meer informatie over AccountView kunt u vinden op www.accountview.com.