FNV

Informatiebijeenkomst over wijziging erfrecht in Borger

Over het thema "Erfrecht" houdt de afdeling Borger / Odoorn een voorlichtingsavond. Deze avond wordt gehouden op 25 maart 2003 in het FNV gebouw "de Toekomst" aan de Buinerstraat 7 in Borger. Vanaf 2003 zijn in het erfrecht een groot aantal zaken veranderd. U als vakbondslid moet zeker weten welke veranderingen dat zijn.

Over het thema "Erfrecht" houdt de afdeling Borger / Odoorn een voorlichtingsavond. Deze avond wordt gehouden op 25 maart in het FNV gebouw aan de Buinerstraat 7 in Borger. Vanaf 2003 zijn met het erfrecht een groot aantal zaken veranderd. U als vakbondslid moet zeker weten wat er veranderd is.

En we willen graag om 20.00 uur beginnen. We organiseren deze avond in een samenwerkingsverband van de UGO werkgroep in Drenthe en de vakbondsafdeling.

Waar vindt U dit FNV gebouw in Borger? Komend vanaf de N 34: Op het kruispunt bij Borger volgt u de N 347 richting Stadskanaal. Op de tweede rotonde moet U linksaf. En direct daarna langs de benzinepomp de ventweg op naar rechts. Achter het eerste huis aan de linkerkant is een klein weggetje dat naar het FNV gebouw "De Toekomst" leidt.

Nadere informatie

Frits Tijhof, Dunningehof 7, Emmen

Tel: 0591-626210.

Mobiel: 0655-808327.

E-mailadres: f.tijhof@Wanadoo.nl