Dienstenbond CNV


Bondsblad Akkoord: vernieuwd maar vertrouwd!
30-01-2003

Na zon 15 jaar hebben wij de opzet van onze bladen aangepast. Deze verandering volgt op de invoering van onze nieuwe huisstijl en de nieuwe website en folderlijn. Vanaf januari 2003 zal het vertrouwde bondsblad Akkoord volgens de nieuwe formule verschijnen.

Tot nu toe hadden we een algemeen bondsblad met informatie die voor alle leden interessant is. Daarnaast waren er de losse vakgroepbladen met specifieke informatie over de sector waarin u als lid werkt.

In de Akkoord-nieuwe-stijl zijn de Akkoord en de losse vakbladen geïntegreerd. Akkoord bevat voortaan katernen met nieuws uit de diverse sectoren waarin de CNV Dienstenbond actief is. U leest daardoor veel vaker per jaar nieuws over de sector waarin u werkt. Maar u kunt voortaan ook nieuws lezen over de andere sectoren waarin wij als bond actief zijn: een positieve ontwikkeling in de tijd waarin mensen regelmatiger dan vroeger van baan wisselen. Bovendien is het fijn om betrokken te zijn bij collega-leden.

Daarnaast is de opmaak van het blad aangepast en is het nu in full-color. Al met al nog prettiger om te lezen! Met deze Akkoord-nieuwe-stijl hebben wij ons uiterste best gedaan om onze leden voortaan nog completer te informeren. De nieuwe Akkoord ligt rond 31 januari aaanstaande bij onze leden in de brievenbus.