Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
30 januari 2003


Epe - Diefstal uit schuur
Op 29 januari deed een 30 jarige man uit Epe aangifte van diefstal uit zijn schuur aan de Korrenbergweg. De deur was opengebroken en er miste drie grote bijlen. De totale schade is niet bekend.


Putten - Zakkenrollen

Op 29 januari deed een 66 jarige vrouw uit Putten aangifte van diefstal van haar portemonnee.
De vrouw stond dinsdag 28 januari in een winkel op de verlengde Dorpstraat toen er een man erg dicht tegen haar aan kwam staan. De vrouw liep weg naar een andere plek in de winkel. De man ging haar achterna en ging weer dicht tegen haar aan staan. Plotseling liep de man hard de winkel uit, en de vrouw voelde in haar jaszak en kwam er zo achter dat haar portemonnee weg was genomen. In de portemonneefen. De totale oogst zat ongeveer E 80 en de nodige pasjes.


Heerde - Verkeersongeval

Op 29 januari stak een 13 jarige jongen uit Veessen de weg over bij de Wendhorst via het zebrapad. Vanuit Heerde naderde er een 38 jarige vrouw uit Heerde met haar auto, en zag de jongen pas op het moment dat hij al midden op de zebra was. De vrouw remde maar doordat het regende gleed de auto door tegen de jongen aan. De jongen klaagde over pijn in zijn rechterbeen en pin in zijn heup. De jongen is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Ermelo - Rijden onder invloed

Op 29 januari is een 47 jarige man uit Ermelo aangehouden voor alcoholcontrole aan de Leuvenumseweg. De man blies 1.0 promille en kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.


Nunspeet - verkeersongeval

Op 29 januari reed een 19 jarige vrouw uit Doornspijk op de Laan en wilde naar links de FA Molijnlaan op richting Elburgerweg. Op de FA Molijnlaan reed een 42 jarige vrouw uit Nunspeet en wilde op de kruising rechtdoor gaan. Betrokkene 1 twijfelde of ze wel of niet voor 2 langs zou rijden en kwam op het midden van de kruising in botsing met 2. Betrokkene 1 is met nek en schouderklachten per ambulance overgebracht naar het Sophiaziekenhuis. Beide auto's waren totaal los en zijn afgesleept.





038-375 10 50 ---- --