Ingezonden persbericht


persbericht

Bunnik, donderdag 30 januari 2003

onze werkwijze maakt ons succesvol
Internetbureau Neximus viert vijfjarig jubileum

Dit jaar viert internetbureau Neximus uit Bunnik zijn vijfjarig bestaan. In een periode waar internetbedrijven één voor één verdwijnen, groeit Neximus gestaag verder.

Al vijf jaar groeiende
Neximus is sinds de oprichting in 1997, een groeiend en succesvol internetbureau. Wat met een paar mensen begon, is ondertussen uitgegroeid tot een solide organisatie. Onze werkwijze maakt ons succesvol, aldus Tom Steenbakkers, Account Manager, we zijn er op gericht projecten beheersbaar en overzichtelijk te houden. Hierdoor hebben opdrachtgevers helder zicht op de activiteiten, kosten en de meerwaarde van hun project.

En dat mag gevierd worden
Een verjaardag moet natuurlijk ook gevierd worden. Echter deze keer was het de jarige die uitdeelde. De relaties van Neximus ontvingen als verjaardagscadeautje een symbolisch geschenk van een vijfjarige: een kistje met gereedschap voor succes. Tom Steenbakkers: Ons belangrijkste gereedschap is Kwaliteit, Snelheid en Expertise. Daarmee bouwen we voor onze klanten ook de komende jaren aan hun internet toekomst.

Internet partner
In de afgelopen vijf jaar is Neximus uitgegroeid tot internet partner voor zijn klanten. Een paar voorbeelden zijn: " Groeneveld Intersafe,
" Autoriteit Financiële Markten;
" Pensioen- en Verzekeringskamer
Op www.neximus.com staat een compleet overzicht van klanten waar Neximus mee samenwerkt. EINDE BERICHT

Over neximus
Neximus is sinds 1997 een gespecialiseerde internet dienstverlener. Neximus adviseert, realiseert en integreert webtoepassingen. De focus ligt hierbij op het ontsluiten van (digitale) informatie. Neximus werkt met en voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Tom Steenbakkers, 030 - 659 26 36, t.steenbakkers@neximus.com Neximus bv
Regulierenring 2
3981 LB Bunnik
Tel: 030 659 26 36
Fax: 030 659 26 46
E-mail: info@neximus.com
Internet: www.neximus.com