Gemeente Roggel en Neer

29/01/2003
Commissievergaderingen in februari
4, 5 en 6 februari 2003

3, 4 en 5 Februari vinden de vergaderingen plaats van de raadscommissies. Deze commissies adviseren de raad nadat zij onderzoek hebben gedaan als het gaat om specifieke onderwerpen. De vergaderingen zijn voorbereidend op de extra ingelaste gemeenteraadsvergadering van woensdag 19 maart. De eerder geplande raadsvergadering op 18 februari gaat niet door omdat er te weinig punten voor de agenda waren. De agendapunten die er zijn worden besproken in de raadsvergadering van maart.

Agenda's commissievergadering
De agenda's van de commissievergaderingen in februari treft u onderstaand aan. U kunt hieruit opmaken welke onderwerpen aan de orde komen en waarover advies wordt uitgebracht. Alle vergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis te Roggel.

Spreekrecht
Elke inwoner kan gebruik maken van het spreekrecht. Na opening van de vergadering kunnen de aanwezige toehoorders op korte en zakelijke wijze het woord voeren over op de agenda vermelde onderwerpen. Het spreekrecht is niet van toepassing op agendapunten die betrekking hebben op keuzen, voordrachten of aanbeveling van personen. Wilt u gebruik maken van het spreekrecht, gelieve dit 2 dagen voor aanvang van de vergadering bij de betreffende commissiegriffier of griffier kenbaar te maken.


+ Agenda commissie Burgerzaken, maandag 3 februari

+ Agenda commissie Grondgebiedzaken , dinsdag 4 februari om 19.30 uur
Commisie Financiën vervalt ( dinsdag 4 februari 2003)


+ Agenda Commissie Algemene en Bestuurlijke Aangelegenheden (ABA), woensdag 5 februari 2003 te 19.30 uur