Pantone Universe collectie nu ook in Nederland verkrijgbaar

Het wordt een kleurige lente

TILBURG, 20030203 -- Pantone® is al meer dan veertig jaar een autoriteit op het gebied van alles wat met kleur en kleurbepaling te maken heeft. Sinds kort beperken de Pantone-kleuren zich niet meer tot de kleurenwaaiers van vormgevers, drukkers en mode-ontwerpers. Onder de noemer Pantone Universe ontwierp het Parijse ontwerpbureau NEKT een bijzondere reeks tassen en accessoires die excelleren in vorm en kleur. De collectie wordt in Nederland gedistribueerd door 1411 Trading.

De Pantone Universe Collectie bestaat uit tassen en gebruiksvoorwerpen die vooral opvallen door hun eenvoudige maar gedistingeerde uitstraling. Het bijzondere aan de collectie is dat de modellen in principe niet of nauwelijks veranderen. Wat wel verandert, zijn de kleuren.

Dankzij directe en nauwe band met de trendwatchers van Pantone sluiten de ontwerpen van NEKT altijd aan bij het snel veranderende kleurenpalet van de modewereld. De Pantone Universe catalogus laat zich dan ook lezen als een kleurenwaaier van het komende modeseizoen. Let op onze woorden: deze lente wordt het Ether, Crimson, Bright Marigold, Pompeian Red en Dark Olive Green wat de klok slaat. (Voor wie dat nog eens na wil zoeken: PMS 19-1762, 14-506, 15-1164, 18-1658 en 18-0820)

Tassen of andere artikelen uit de Pantone Universe collectie waren tot nu toe zeldzame verschijningenn in het Nederlandse straatbeeld. Daar komt nu verandering in. Het Tilburgse 1411 Trading heeft de Nederlandse distributierechten verworven en gaat de collecties in de markt zetten. Het wordt een kleurige lente. Met een Frans accent.

Over 1411 Trading

1411 Trading is een jonge verkooporganisatie die zich toelegt op de distributie van design-artikelen voor de Nederlandse markt. Sleutelwoorden zijn identiteit, kwaliteit en een hoog ?wow-gehalte?. 1411 Trading is een initiatief van het eveneens in Tilburg gevestigde bureau VeertienElf Media.

Meer informatie

Voor meer informatie, de catalogus en verkoopadressen van de Pantone Universe Collectie kunt u www.1411trading.com bezoeken of mailen met info@1411trading.com.



Ingezonden persbericht