KNMG

KNMG district VI Rotterdam organiseert symposium 'Zorg over vernieuwing'

Jaarvergadering & Symposium 'Zorg over vernieuwing', aansluitend feestelijke Nieuwjaarsreceptie 5 februari 2003, vanaf 17:30 uur Rotterdam
Uitnodiging voor: alle artsen en studenten Geneeskunde

Het bestuur van KNMG District VI Rotterdam e.o. organiseert op woensdagavond 5 februari a.s. het symposium 'Zorg over vernieuwing' met aansluitend een feestelijke Nieuwjaarsreceptie. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw Humanitas-Akropolis, Achillesstraat 290, Rotterdam (telefoon 010 - 4615100) en is vrij toegankelijk voor alle artsen en studenten Geneeskunde van het district én van andere KNMG-districten.

Inhoud symposium
Het symposium begint om 19.00 uur en biedt gelegenheid kennis te nemen van Rotterdamse vormen van zorgvernieuwing, de gemeentelijke visie op zorg in de multiculturele samenleving van Rotterdam en de ontwikkelingen in de zorgwereld zelf.

* Mw. R.M. de Faria, wethouder van Veiligheid & Volksgezondheid (LPF) van de gemeente Rotterdam, verzorgt met een inleiding de officiële opening.

* Verder spreken:
+ drs. H.M. Becker, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Stichting Humanitas, Rotterdam ('Welzijn als alternatief voor en complement van cure en care')
+ dr. C.P. Kaiser, bedrijfsarts, bestuursvoorzitter van het district ('Waar blijft de dokter ?').

* Na een discussie tussen inleiders en publiek (en onderling) wordt het symposium om 20.30 uur afgesloten, waarna de Nieuwjaarsreceptie begint.

Jaarvergadering
Voorafgaand aan het symposium vindt tussen 17.30 en 18.30 uur de Jaarvergadering van KNMG District VI Rotterdam plaats. Een belangrijk agendapunt is de discussie over het recent opgestelde 'Beleidsplan 2003-2005 KNMG District VI Rotterdam e.o.'.

Nadere informatie
Bij mw. J. Vos van hetdistricts secretariaat van KNMG District VI Rotterdam
telefoon 010 - 4522959
e-mail: dsb.rijnmond@planet.nl

Voor informatie over activiteiten van andere districten: drs. Robbert J. Egger, hoofd Regionalisatie & Verenigingszaken KNMG telefoon 030 282 3239
e-mail r.egger@fed.knmg.nl