Van Leeuwen Buizen Groep opent nieuwe kantoor in Le Havre, Frankrijk

o vierde Europese kantoor binnen divisie Procesindustrie o hoogwaardige dienstverlening voor Franse klanten o hoogwaardige dienstverlening voor internationale klanten / projecten o betere toegang tot lokale markten

ZWIJNDRECHT - 31 januari 2003 - Met genoegen kondigt de Van Leeuwen Buizen Groep de oprichting aan van een nieuw kantoor binnen de divisie Procesindustrie in Le Havre in Frankrijk. Met dit verkoopkantoor, dat wordt bemand door twaalf zeer ervaren medewerkers, speelt Van Leeuwen in op de groeiende vraag van klanten in het Franse procesindustriesegment. Het nieuwe kantoor zal tevens klanten en partners van Van Leeuwen in andere delen van de wereld bedienen en ondersteunen.

Binnen de divisie Procesindustrie zijn momenteel drie Europese kantoren actief: Zwijndrecht (Nederland), Southampton (Engeland) en Vilvoorde (België). Met de oprichting van het kantoor in Le Havre zet Van Leeuwen de expansie op de internationale markt voort. Het bedrijf biedt klanten over de hele wereld hoogwaardige diensten en betere toegang tot lokale markten. Dankzij regionale voorraadhoudende locaties in Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië en door het wereldwijd delen van vaardigheden, ervaring en kennis van de lokale markten zijn de kantoren gezamenlijk in staat de chemische, petrochemische en energie-industrie van alle benodigde materialen te voorzien.

De divisie Procesindustrie van Van Leeuwen levert stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters en realiseert projecten voor nieuw te bouwen en uit te breiden (petro)chemische installaties en energiecentrales. Klanten zijn eindgebruikers en 'engineering contractors' die in opdracht van eindgebruikers werken.

De heer Olivier Rosset leidt de werkzaamheden vanuit het nieuwe kantoor inLe Havre. Van Leeuwen Tubes is gevestigd aan Parc du Hode 2, Route Industrielle, 76430 St. Vigor d`Ymonville, France. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Olivier Rosset op +33 (0)2 35138950 of via e-mail: orosset@vanleeuwen.fr.

Van Leeuwen Buizen Groep De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. Het bedrijf is in vrijwel alle industriële sectoren actief. De basis van het bedrijf is gelegd in 1924. Momenteel telt de groep 29 vestigingen verspreid over Europa, Azië, het Midden-Oosten, Australië en Canada. De omzet bedraagt EUR 460 miljoen en er werken 1.000 medewerkers.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot: Petra van Zandvoort
Afdeling Corporate Communications Tel.: 078 6252321
Fax: 078 6252027
E-mail: pvanzandvoort@vanleeuwen.nl