20 maart 2003

Investeren in ICT weggegooid geld?
Innovatie na het .com tijdperk

Utrecht, 5 februari 2003, ICT als instrument om structureel kosten te besparen en concurrentievoordeel te behalen: het is haalbaar. Door de goede vragen te stellen en keuzes te maken waarmee organisaties ècht verder komen.

Universiteit Nyenrode en CIBIT Adviseurs | Opleiders hebben in het afgelopen jaar samen de Advanced Masterclass Business Innovation ontwikkeld die hiervoor een praktijkgericht programma biedt, speciaal voor directeuren en bestuurders in het bedrijfsleven en bij de overheid. De instituten werken sinds 1996 samen bij de uitvoering van opleidingen op het grensvlak van business, kennismanagement & ICT.

De economische ontwikkelingen als stijgende loonkosten, groeiende concurrentie en afnemende middelen dwingen bedrijven en overheden tot innovatie om structurele kostenbesparingen te realiseren en nieuwe kansen te creëren. De risico⤮s van niets doen zijn nu minstens zo groot als de verkeerde beslissingen nemen. Om in de toekomst succesvol te blijven als topmanager van een organisatie, is de ontwikkeling van competenties op dit gebied een noodzaak. De Advanced Masterclass Business Innovation stelt deelnemers in staat een volwaardig gesprekspartner te zijn voor hun CIO of IT-manager, consultants en leveranciers.

De Masterclass wordt verzorgd door hoogleraren van Nyenrode en ervaren consultants van CIBIT. Een belangrijke plaats is ingeruimd voor de presentatie en intensieve bespreking van cases door directeuren van gerenommeerde bedrijven en organisaties uit verschillende branches. De opleiding wordt ondersteund met een leeromgeving via internet voor individuele verdieping. Het compacte en intensieve programma van vijf dagen, inclusief een overnachting op de campus van Nyenrode, start in maart 2003 en wordt in juni afgerond.

Agenda:
Wat: Masterclass Advanced Business Innovation
Start: 1e uitvoering: 20 maart 2003
Waar: Campus Nyenrode, Breukelen
Van: CIBIT Adviseurs | Opleiders en Universiteit Nyenrode