der gemeente Sittard-Geleen d.d. 4 februari 2003 1. Brief d.d. 9 december 2002, van de Koepel Lokaal Gehandicaptenbeleid (weth. Veugen).
1. De Koepel Lokaal Gehandicaptenbeleid bericht middels bijgaand schrijven;
2. Antwoordschrijven in handen gesteld van het Presidium. 2. Aanwijzing collectieve ADV-dagen voor 2004 (weth. Geenen). Beslissing: met betrekking tot de aanwijzing van de volgende dagen als collectieve ADV-dagen een voornemensbesluit nemen en vervolgens de OR om instemming vragen, waarna een definitief besluit genomen zal worden:

- Vrijdag 2 januari 2004 (dag tussen nieuwjaarsdag en weekeinde) 8 uur

- Vrijdag 19 maart 2004 (St. Joep) 8 uur
- Maandag 3 mei en dinsdag 4 mei 2004 (brugdagen tussen weekeinde, aansluitend op een dienstvrije vrijdag, te weten Koninginnedag, en de dienstvrije woensdag vanwege Bevrijdingsdag) 16 uur
- Vrijdag 21 mei 2004 (vrijdag na Hemelvaart) 8 uur
- Vrijdagochtend 24 en vrijdagochtend 31 december (de middagen op Betreffende data zijn al dienstvrij i.v.m. Kerstavond en oudejaarsdag 8 uur
Totaal: 48 uur
Bij de uiteindelijke vaststelling van bovenstaande dagen als collectieve ADV-dagen het voorbehoud maken dat, indien voor betreffend jaar tot een andere invulling van werktijden (al dan niet met een ADV-variant) mocht worden besloten in welk geval aanwijzing als hier boven aangewezen niet zou passen, deze aanwijzing wordt ingetrokken.

3. Aanbestedingsbeleid (weth. Geenen).
Beslissing:
1. De vermeende bezwaren van het ACA afwijzen en vasthouden aan het in 2001 door de Raad vastgesteld aanbestedingsbeleid; 2. Akkoord met bijgevoegde afwijzingsbrief aan ACA. 4. Aanschaf nieuwe woonwagen voor de familie Stevens-Verspaget (weth. Den Rooijen).
Beslissing: akkoord met de aanschaf van een woonwagen. 5. Ondertekening overeenkomst inzake de inzameling en afzet oud papier met Essent (weth. Den Rooijen).
1. De overeenkomst inzake de inzameling en afzet oud papier met Essent te ondertekenen;
2. VAOP een exemplaar van de onder 1. bedoelde overeenkomst te doen toekomen.
6. Lijst uitnodigingen.
7. Verzoek van de rechtbank Maastricht om toezending van een verweerschrift inzake het beroep van J.S. Bohnen te Munstergeleen (burgemeester).
Beslissing:
1. De rechtbank verzocht het ingestelde beroep ongegrond te verklaren;
2. De rechtbank bericht volgens bijgevoegd schrijven. 8. Sloop Serviam.
Beslissing: akkoord met gunning sloop van gebouwen scholengemeenschap Serviam aan laagst biedende firma Hamanz. 9. Tijdelijk gebruik pand Emly door Leeuwenborgh-opleidingen. Beslissing: akkoord met tijdelijk gebruik van het pand van Emly-kantoormeubelen op Bedrijvenstad Fortuna door Leeuwenborgh-opleidingen voor een periode van vier jaar.