Oosterhout, 5 februari 2003

Team Dongen

Taxichauffeur kan naar zijn geld fluiten

DONGEN - In de nacht van 5 februari werd een taxichauffeur gevraagd om een klant te halen in Terheijden en deze af te zetten in Dongen. Aangekomen in Dongen, deelde de klant mede, dat hij even binnen geld moest pakken. Helaas voor de taxichauffeur. de klant keerde niet meer terug. De schade is 42,65.

Dronken brokkenmaker beledigt politie

DONGEN - Op 5 februari omstreeks 02.00 uur, wilden politiemensen een auto controleren. Dat was op de Van Linschotenlaan. De bestuurder reed een parkeerterrrein en botste daarbij tegen een betonnen paaltje aan. Hij probeerde aan de politiecontrole te ontkomen en rende hard weg. De politieagenten gingen achter hem aan en konden hem inhalen. De man is toen gearresteerd. Hierbij beledigde hij een van de politiemensen. Tijdens de ademanalyse bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. Hij blies een uitslag van 280 ug/l. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen deze 21 jarige man uit Dongen.

Team Gilze en Rijen

Gestolen vrachtwagen aangetroffen MOLENSCHOT- Op 4 februari omstreeks 16.00 uur trof de politie aan de Rijksweg tussen Molenschot en Dorst een Belgische vrachtwagen onbeheerd aan. Het voertuig bleek gestolen te zijn. De politie heeft het voertuig in beslag genomen. De technische recherche onderzoekt de vrachtauto op sporen.

Team Waalwijk

Twee auto`s over de kop geslagen op de A-59

SPRANG-CAPELLE - De politie behandelde twee ongevallen op de A-59. Op dinsdagmiddag rond 16.00 uur sloeg een bestelbusje. Ter hoogte van hectometerpaal 107.5 kwam de bestuurder van het bestelbusje door onbekende oorzaak op de linker weghelft terecht. Hij wilde zijn voertuig corrigeren maar verloor de macht over het stuur. Hij sloeg over de kop en belandde rechts in de berm. De brandweer rukte uit omdat in eerste instantie verondersteld werd dat de bestuurder bekneld zat. Dit bleek niet het geval te zijn. De man, een 38 jarige inwoner van Waalwijk, is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd omdat hij klaagde over pijn aan zijn hoofd en aan zijn nek. Diezelfde dag rond 18.30 uur sloeg een personenauto over de kop. Dat gebeurde ongeveer een kilometer verderop. De 43-jarige automobilist uit Prinsenbeek kwam daarbij met de schrik vrij.

Politie ontmantelt hennepkwekerij

WAALWIJK De politie ontmantelde op de Heistraat in Waalwijk een hennepkwekerij aangetroffen. Op de zolderverdieping van een woning vond de politie 2.000. In samenwerking met de gemeente Waalwijk ontmantelde de politie de hennepkwekerij, waarbij de planten direct zijn vernietigd. Ook stelde de politie vast dat er illegaal stroom werd gebruikt. In de woning is niemand aangetroffen. Daarom zijn er op dit moment nog geen aanhoudingen verricht.

Belediging politieagent
WAALWIJK - Dinsdagmiddag 4 februari wees de politie een 52-jarige automobilist uit Waalwijk op een parkeerovertreding. De man beledigde vervolgens de betreffende agent, dit laatste leverde hem een bekeuring voor belediging op.