Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 5-02-2003 Persberichten district de Leijgraaf

SNELHEIDSCONTROLE, Uden

Dinsdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Mellesingel in Uden. Op deze weg, waar 50 km/h gereden mag worden, werden 14 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 95 km/h. Ook werd nog een autobestuurder bekeurd omdat hij niet handsfree zat te bellen.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Schaijk

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 28-jarige man uit Heeswijk Dinther bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete van 190 euro. De controle was op de Scheisestraat in Schaijk.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Veghel

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 34-jarige man uit Veghel aangehouden. In een woning aan de Coevering in Veghel bedreigde de man de 43-jarige bewoner en zijn gezin met een mes. De 34-jarige man is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAKEN IN AUTO`S, Veghel

Afgelopen nacht is in een 8-tal auto`s, die in de Staatsliedenwijk in Veghel geparkeerd stonden ingebroken. De autoradiocd-spelers werden gestolen. Let er bij het parkeren van de auto op dat er geen waardevolle spullen achter blijven en in het zicht liggen.

AUTOGORDELCONTROLE, Veghel

Woensdagmorgen is op de Middegaal in Veghel een auto gordelcontrole gehouden. Daarbij zijn 5 personen bekeurd omdat ze hun gordel niet om hadden. Ook werd een bestuurder bekeurd omdat hij niet handsfree zat te bellen in de auto.

FIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, AUTO DOORGEREDEN, Uden

Woensdagmorgen is een 59-jarige fietser uit Uden gewond geraakt bij een ongeval. De man reed rond 07.20 uur op zijn fiets over de Belgenlaan in de richting Vluchtoord in Uden. Op de kruising van die twee wegen wilde hij linksaf Vluchtoord op rijden. Toen hij halverwege de kruising was, werd hij aangereden door een van links komende auto, die op de kruising linksaf reed. De fietser kwam te vallen en is met een gebroken hand overgebracht naar het ziekenhuis. De auto reed na het ongeval door in de richting Industrielaan in Uden. Het betrof een lichtkleurige auto, een soort Jeep model. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.