Tevens speciaal informatieprogramma opgezet voor partners

Maarssen, 5 februari 2003 - Corel heeft haar channel strategie voor Nederland gewijzigd en heeft besloten om met directe ingang de distributie van alle Corel-producten in Nederland exclusief bij Ingram Micro onder te brengen. Hierdoor is Ingram Micro in staat zich beter te concentreren op de promotie van Corel-producten. Resellers kunnen vanaf heden Corel-producten bestellen bij Ingram Micro, inclusief onlangs geïntroduceerde producten, zoals I-Grafx Flowcharter 2003 en I-Grafx Process 2003.

Daarnaast heeft Corel een partnerprogramma gelanceerd om resellers toegang te geven tot productinformatie, marketingondersteuning en verkoopondersteuning. Tevens houdt Corel de deelnemers op de hoogte van seminars en trainingen die voor de partners worden georganiseerd. Geïnteresseerde resellers kunnen zich voor dit programma aanmelden op www.corelpartners.com. Voor de deelnemers wordt een persoonlijk profiel aangemaakt, waardoor zij direct alle voor hun relevante informatie gepresenteerd krijgen.

Corel Corporation
Corel Corporation is een vooraanstaand technologiebedrijf dat zich sinds 1985 specialiseert in de ontwikkeling van hulpmiddelen voor het creëren van content en het beheren van bedrijfsprocessen, alsmede op XML gebaseerde bedrijfsoplossingen. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld om consumenten en zakelijke klanten in staat te stellen om visuele content te creëren, uit te wisselen en te gebruiken op manieren die altijd relevant en accuraat zijn. Het hoofdkantoor van Corel is gevestigd in Ottawa, Canada. Corel is genoteerd aan de NASDAQ Stock Market ('CORL')en de Toronto Stock Exchange ('COR').