CVB Bank nummer 1 op de ranglijst van aantrekkelijkste jeugdspaarrekeningen

5 februari 2003

De jeugspaarder is bij CVB Bank het beste af. Onderzoek door de Consumentenbond in januari jl. heeft uitgewezen dat de CVB 1.2.3 Rekening en de CVB Junior Spaarrekening de jeugdspaarder het aantrekkelijkste rendement bieden.

Junior Sparen kenmerkt zich door een hoge rente en een goed rendement met name door de welkomstpremie van 5 en de extra premie van 1% voor elk jaar dat er gespaard is, tot een maximum van 10%.

De 1.2.3.Rekening van CVB Bank is zeer aantrekkelijk vanwege het goede rendement, de hoge rente en de wisselende spaar en betaalmogelijkheden naargelang de leeftijd van de jongere.

CVB Bank is dé intermediairbank van Nederland en daardoor de ideale partner voor tussenpersonen die hun klant een volledig financieel dienstenpakket willen bieden. Door de samenwerking met CVB Bank breiden assurantiekantoren hun bestaande dienstenpakket uit met het assortiment bancaire diensten van CVB Bank. CVB Bank op haar beurt bouwt zo verder aan haar landelijke dekking.

Verspreid over Nederland werkt CVB Bank nu reeds samen met een groeiend netwerk van 300 onafhankelijke en professionele intermediairs. CVB Bank is gevestigd in 's-Hertogenbosch.
---

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Carola Remers, manager Marketing
Postbus 70053
5201 DZ 's-Hertogenbosch
tel. 073 - 683 32 01