Publicatie Geldrop Actueel, 05 februari 2003

KENNISGEVING RIOOLRECHT 2003 NIET JUIST

Enige dagen geleden heeft u de kennisgeving voor het rioolrecht 2003 ontvangen. Helaas is deze, door een automatiseringsfout bij Brabant Water, niet juist. Op de kennisgeving zou alleen het bedrag moeten staan dat u voor het rioolrecht betaalt. Er staan echter ook, ten onrechte, cijfers op vermeld die betrekking hebben op het Diftar-systeem. Door deze cijfers kunt u een streep trekken, aangezien ze niet op deze kennisgeving thuis horen en bovendien niet juist zijn. Hieronder leggen we u uit hoe u de kennisgeving wél moet lezen. Binnen enige tijd zult u per post een nieuwe kennisgeving Rioolrecht 2003 ontvangen.

Hieronder volgt een voorbeeld van een kennisgeving. Dit is een verzonnen voorbeeld; bij u kunnen er dus andere bedragen op uw kennisgeving staan!

VOORBEELD
perceelsnummer daktekening adres
1234567 31-01-2003 Hofstraat 4

soort heffing volgens code jaarbedrag
Rioolrecht 01^(1) 8,59^(2)

7 14,43

G

240

6

R

240

2

(1): de betekenis van deze code kunt u aflezen uit het schema dat op de kennisgeving staat.

(2): dit is het bedrag dat u maandelijks betaalt aan rioolrecht. Vanzelfsprekend zou hier het bedrag moeten staan dat u op jaarbasis betaalt;

LET OP: alleen de vetgedrukte regel is voor u relevant.

Alle bedragen die betrekking hebben op Diftar (de rode tekst) zijn NIET JUIST en zullen op de volgende kennisgeving Rioolrecht 2003 dan ook niet meer worden vermeld. De cijfers worden wel vermeld op de eindafrekening die u over een paar maanden (rond april/mei) ontvangt.