Casema

Den Haag, 29 januari 2003

Wijziging radiopakket Den Haag

Vanaf 5 februari 2003 kunnen abonnees van Casema in Den Haag luisteren naar een nieuwe radiozender. Op advies van de Haagse Programmaraad wordt Happy Radio vervangen door Radio 192 (94,9 MHz).

De programmering van Radio 192 bestaat voornamelijk uit Gouwe Ouwe uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en tachtig. Uiteraard komen de grote hits voorbij, maar er is ook aandacht voor de minder bekende werken uit die tijd.

De actuele zenderindeling kunt u vinden op www.casema.nl of op teletekstpagina 430 van het Casema Service Kanaal.

Casema
Het in Den Haag gevestigde Casema is met 1,35 miljoen huishoudens als klant, een toonaangevende Nederlandse kabelexploitant. In haar ruim 30 jarig bestaan is Casema verantwoordelijk geweest voor onder andere de totstandkoming van standaardisatie binnen de Europese 'kabelmarkt' en een groot aantal technologische vernieuwingen op het gebied van kabeltelevisie. Casema is een 'access provider plus' die via haar modern netwerk naast kabeltelevisie een scala aan andere elektronische diensten en producten levert, waaronder: internet, zakelijke telefonie, datacommunicatie, digitale televisie en alarmering. Casema is door een internationale vakjury uitgeroepen tot European Cable System 2002