Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 6-02-2003 Persbericht district Maasland

MISHANDELD, Oss

Een 40-jarige inwoner van Oss heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van mishandeling. De man werd voor een eetgelegenheid aan de Heischeutstraat in zijn woonplaats zonder aanleiding geslagen in zijn gezicht. Hij liep daarbij een opgezwollen lip en pijnlijke kaak op. De politie onderzoekt de zaak.

TE VEEL AAN BACCHUS GEOFFERD, Oss

Woensdagavond kreeg de politie een melding van een bromfietser die onderuit was gegaan en bewusteloos op de Looveltlaan zou liggen. Ter plaatse bleek de bromfietser te veel gedronken te hebben. Daardoor was hij onderuit gegaan. Onderzoek wees uit dat de man vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had. Hij kreeg een rijverbod van elf uur en een proces-verbaal.

DIEFSTAL AUTO, Oss

Onbekenden namen woensdagavond vanaf de Maasvallei in Oss een groene bestelbus van het merk Toyota weg. De bus was verzien van het kenteken VV-LJ-77.

HUISELIJK GEWELD, Oss

De politie heeft woensdagavond een 19-jarige Ossenaar aangehouden in zijn woning. De man wordt er van verdacht die avond zijn 21-jarige zus meerdere malen geslagen en geschopt te hebben. De Osse deed aangifte. De man is voor verder onderzoek ingesloten.