Paul Van Keer geen kandidaat op 18 mei (06/02/03)

Het Dagelijks Bestuur van de N-VA betreurt de hetze die is ontstaan ten aanzien van de persoon van Paul Van Keer. Voor elke objectieve waarnemer is het zonneklaar dat het de bedoeling is om via de persoon van Paul Van Keer de N-VA te treffen. Het gegeven dat nu pas, één jaar na de beëindiging van zijn NSPV-voorzitterschap, aantijgingen tegen Van Keer worden gelanceerd kan onmogelijk los worden gezien van zijn kandidatuur voor de N-VA.

Paul Van Keer ontkent alle aantijgingen aan zijn adres. Hij beklemtoont dat hij zich steeds voor 100 % heeft ingezet voor de belangenverdediging van het rijkswachtkorps en later van het gehele politiekorps, steeds met gunstig resultaat.

Paul Van Keer wenst zijn tegenstanders echter geen genoegdoening te schenken. Hij wenst te vermijden dat door de gerechtelijke stappen tegen zijn persoon, de N-VA in opspraak zou komen. Daarom trekt hij zich terug als kandidaat voor de parlementsverkiezingen om zich in alle sereniteit tegen de beschuldigingen te verdedigen. Van Keer blijft lid van de N-VA en blijft de partij volmondig steunen.

De N-VA neemt als rechtlijnige, eerlijke Vlaamse partij deel aan de verkiezingen, tot spijt van wie het benijdt.

Auteur:
Nieuw-Vlaamse Alliantie
Geert Bourgeois en Paul Van Keer

Meer informatie:
Contactpersoon: Ben Weyts, woordvoerder
Telefoon: 02/219.49.30
Fax: 02/217.35.10
E-post: ben.weyts@n-va.be
Url: www.n-va.be

Start


---

English Français
Deutsch Castellano

Ledenblad
Volle Manen