Nieuwsberichten

07-02-2003

Bekendmaking te verpachten perceel landbouwgrond

Burgemeester en Wethouders van Duiven maken bekend dat zij voornemens zijn twee percelen landbouw grond in pacht uit te geven voor een periode van één jaar en één dag. Het betreft een kortlopende pacht als bedoeld in artikel 70f, lid 5, van de Pachtwet. 1. Het perceel, kadastraal bekend Gemeente Duiven, sectie A. nr. 282, is gelegen aan de Westsingel, nabij het tankstation. Het perceel is groot ca. 0.63.00 Ha. De pachtprijs voor dit perceel is vastgesteld op 185,22 voor de periode van één jaar en één dag. 2. het perceel, kadastraal bekend Gemeente Duiven, sectie A nr. 2087, is gelegen tussen de Rijksweg, de oude Rijksweg en de Westsingel. Het perceel is groot ca. 0.60.00 Ha. De pachtprijs voor dit perceel is vastgesteld op 176,40 voor de periode van één jaar en één dag.

Het voornemen is de percelen als eerste aan te bieden aan landbouwers uit Duiven, Groessen of Loo. Ingeval meerdere landbouwers zijn geïnteresseerd, dan zal in het gemeentehuis een loting plaatsvinden. Ingeval geen landbouwers zijn geïnteresseerd, dan zullen de percelen middels loting worden aangeboden aan overige geïnteresseerden, zoals loonwerkbedrijven, particulieren etc.

Geïnteresseerden kunnen zich gedurende een periode van 2 weken na verschijnen van deze publicatie schriftelijk melden bij burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA in Duiven. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de heer D Boschman (tel. 0316 - 279381) van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven. De afdeling is bovendien iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur.