LEIPZIGER MESSE


Body Look presenteert voor het eerst Chantelle, Passionata en Speidel

Leipzig, 18.11.2002 (ots) -

Body Look
De toekomst van de lingerie
(8 tot 10 februari 2003)

Meer dan 200 internationale exposanten verwacht op Duitslands grootste beursplatform voor lingerie, dessous, beenmode en badmode

Body Look verwacht van 8 tot 10 februari 2002 in Leipzig voor het eerst exposanten als Chantelle, Modena met Arturo Veneziano, Oroblu, Passionata en Sara Lee met Unno en Speidel. In totaal rekenen de organisatoren met meer dan 200 internationale exposanten op Body Look, dat als vakbeurs en brancheforum voor lingerie, dessous, beenmode en badmode een uitzonderlijke positie in het Duitse expositielandschap inneemt. Na de succesrijke première van Body Look in augustus 2002 breiden talrijke exposanten als Gebr. Mey, Huit, Lise Charmel, Millesia, Nina Ricci en Rösch Gruppe hun stands uit. 'Voor de internationale fabrikanten van lingerie, dessous, beenmode en badmode is Body Look de belangrijkste beurs in Duitsland', zegt Kirstin Deutelmoser, projectleider voor Body Look.

De vakhandel vindt op Body Look naast het aanbod aan dessous en dag- en nachtlingerie ook fabrikanten van been- en badmode. Handelaren die hun assortiment ook in de herfst en de winter willen uitbreiden met recente badmode voor de exotische toerist, kunnen terecht bij firma's als Huit, Lieblein, Louis Féraud of Maryan Beachwear. Ondernemingen als Esda, Oroblu, Rogo en Wolford stellen de nieuwste beenmode tentoon. In home and leisurewear, frottee en totaalsystemen wordt het aanbod vervolledigd. Fabrikanten als Calida AG en Felina tonen naast hun actuele collecties ook hun totaalsystemen.

Duitslands enige modeshow, speciaal voor lingerie, dessous, beenmode en badmode, toont de nieuwste trends voor het herfst- en winterseizoen 2003/2004, brengt internationale experten op het podium en biedt een uniek trendforum.

Contactpersoon voor de pers:

Ruth Justen
Tel.: +49 (0)341 - 678 81 95
Fax: +49 (0)341 - 678 81 82

E-Mail: r.justen@leipziger-messe.de

Body Look in het internet: http://www.body-look.de

18 nov 02 11:11