POPCENTRUM PODIUM

h a r d e n b e r g

PERSBERICHT

2 februari 2003

'BAD CANDY' IN POPCENTRUM PODIUM

Wat heeft Barry Hay (vocals Golden Earring) een moeite moeten doen om zijn 'all chick rockband' Bad Candy op poten te krijgen. Maar, ze zijn ze er, volop in de publiciteit en aanstaande zaterdag (8-2) al in POPCENTRUM PODIUM.

Een nieuw project van Barry Hay is dus geboren. Bad Candy is een meidenband bestaande uit 5 jonge meiden, die er de beuk ingooien. Met rauwe gitaren en stoere songs zullen ze Nederland onveilig gaan maken. De line-up: Else Merit (zang), Ryanne (sologitaar), Chantal (gitaar/zang), Janneke (bas/zang) en Stefanie (drums). De repetities, die iedere dag van elf uur 's ochtends tot zes uur 's avonds in een villa in Hilversum plaatsvinden, verlopen meer dan uitstekend. BAD CANDY is een reuze hechte rockband en de meiden werken iedere dag keihard aan repertoire en spel. De eerste single van BAD CANDY staat op stapel.

Concertspecificaties: Zaterdag 8 februari 2003, Popcentrum Podium te Hardenberg, zaal open: 23.00 uur, voorverkoop: n.v.t., geen extra entree. Voor meer info: www.poppodium.nl.

Einde persbericht.