Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 8-02-2003 Persberichten District Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING ECHTGENOTE, Schijndel

Van vrijdag op zaterdag is een 38-jarige man uit Schijndel voor zijn woning aangehouden voor bedreiging en mishandeling van zijn 34-jarige echtgenote. De twee hebben reeds langer problemen van relationele aard. De man kwam vannacht thuis kreeg ruzie met zijn vrouw en mishandelde haar. Op een gegeven moment heeft hij de vrouw met een vleesmes bedreigd. De gewaarschuwde politie heeft de man voor de woning aangehouden. Hij is voor nader onderzoek op het politiebureau ingesloten. De vrouw liep bij de mishandeling een aantal pijnlijke plekken op.

ALCOHOLMISBRUIK IN HET VERKEER, Haaren

Van vrijdag op zaterdag is op de Belversestraat in Haaren een 53-jarige automobiliste uit die plaats betrapt op alcoholmisbruik in het verkeer. Al op de Helvoirtseweg kreeg de vrouw een stopteken verduidelijkt met diverse signalen maar zij stopte niet. Enkele kilometers verderop wisten de agenten haar tot stoppen te dwingen. Zij bleek teveel alcohol te hebben gedronken en kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.

VUGHTENAAR MET ALCOHOL ACHTER HET STUUR, Vught

Van vrijdag op zaterdag is een 29-jarige automobilist op de Boekweithoeve in Vught betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur.

VIER AUTO`S IN BRAND, Schijndel

Van vrijdag op zaterdag zijn op het Fresiahof in Schijndel vier personenauto`s zwaar beschadigd door brand. Vermoedelijk is de brand in één auto ontstaan en zijn door deze brand drie andere auto`s in brand gevlogen. Twee auto`s brandden volledig uit en de twee andere voertuigen liepen zware schade op. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting en heeft een sporenonderzoek en een buurtonderzoek ingesteld. De brandweer heeft de brand geblust. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden bij de politie team Schijndel telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

RIJBEWIJS INGEVORDERD VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Sint-Oedenrode

Zaterdagmorgen is op de Schijndelseweg in Sint-Oedenrode een 41-jarige inwoner uit Best betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal. De politie kwam de man op het spoor dankzij een tip van een oplettende weggebruikster.