Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-02-2003 Persberichten district Heuvelrug, 12.30 uur

Winkeldief aangehouden

VEENENDAAL Een 43-jarige vrouw uit Leersum is zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

De vrouw probeerde met een aantal kledingstukken zonder te betalen een winkel aan de Hoofdstraat te verlaten. Toen de alarmpoortjes afgingen is een verkoopster achter de vrouw aangerend. Op aanwijzing van de verkoopster kon een getuige de vrouw aanhouden en terugbrengen naar de winkel. Daar is de verdachte overgedragen aan politiemensen. Zij bleek geen onbekende van de politie en is meegenomen naar het bureau voor nader verhoor.

Man gewond bij auto-ongeluk

ACHTERBERG - Bij een verkeersongeval aan de Weteringsteeg is zaterdagavond omstreeks 20.45 uur een 18-jarige man uit Rhenen gewond geraakt. De man was met een bestelauto onder invloed van alcohol tegen een boom gereden. Diverse hulpdiensten waren snel ter plaatse om de man uit de auto te halen. De man is met verwondingen overgebracht naar het UMC. Om te kijken met hoeveel ugl de bestuurder in zijn lichaam achter het stuur van de auto is gekropen, is met zijn toestemming bloed afgenomen.