PERSBERICHTEN DISTRICT IJSSELSTREEK 8 OP 9 FEBRUARI



Twello

Inbraak school

H.W. Iordenseweg

9 februari omstreeks 06.08 uur

Werd ingebroken in een school. Een ruit werd ingeslagen aan de achterzijde van het gebouw. Uit een computer werd een CD-brander gedemonteerd en weggenomen.



Zutphen

Aanhoudingen

IJsselkade

9 februari 03.20 uur

Surveillerende agenten werden aangesproken door een 20-jarige inwoner uit Zutphen, die meldde dat hij zojuist was mishandeld door een 22-jarige inwoner uit Zutphen. Samen met een getuige had hij de verdachte aangehouden en hij droeg deze over aan de agenten. Toen de agenten weg wilden rijden werd er hard op de politiebus geslagen door een 22-jarige man uit het Franse Beausoleil. Deze werd hierop aangehouden en hij kreeg een bekeuring voor baldadigheid. De andere verdachte werd gehoord terzake de mishandeling.



Zutphen

Diefstal auto

Laarstraat

Tussen 8 februari 18.00 en 9 februari 00.15 uur

Een 21-jarige eigenaresse deed aangifte van diefstal van haar auto, een groene Volkswagen Golf met kenteken GF-RP-91.



Lochem

Inbraak

Stalkaars

8 februari tussen 15.00 en 22.45 uur

De 43-jarige bewoonster deed aangifte van inbraak in de woning. Een raam werd geforceerd om binnen te komen. De hele woning werd doorzocht. Een laptop werd ontvreemd evenals geld en sieraden



Zutphen

Brandende vrachtauto

Oostzeestraat

8 februari 17.39 uur

De politie trof een brandende vrachtauto, een trekker, aan. De brandweer bluste de brand. Uit onderzoek bleek dat de trekker op 10 januari was ontvreemd in Groenlo. De uitgebrande trekker werd afgesleept. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.



Lochem

Diefstal vrachtauto

Zutphenseweg

Tussen 7 februari 17.15 en 8 februari 13.30 uur

Werd aangifte gedaan van diefstal van een vrachtwagen, merk Renault, type HD210-20 met open laadbak en voorzien van het kenteken BJ-VJ-73. De vrachtauto heeft een gele cabine en in de laadbak is een zwarte 14-tons kraan gemonteerd. De vrachtauto werd weggenomen vanaf een parkeerterrein.



Einde persbericht

Brandt Keegstra

055 548 60 54