Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 9-02-2003 Persberichten District Maasland

BIKETEAM BEKEURD TIENTAL WILDPLASSERS, Oss

Het biketeam van de politie District Maasland heeft van zaterdag op zondag naar aanleiding van klachten van buurtbewoners op de Hooghuisstraat, Goudmijnstraat, Diamantweg, Varkensmarkt en de Meierijssche Kade in Oss tien wildplassers en zes mensen die op de openbare weg alcohol dronken bekeurd.

BROMFIETSER ZWAAR ONDER INVLOED, Vinkel

Van zaterdag op zondag is een 31-jarige Rus op de Kaathoven in Vinkel op zijn bromfiets bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. De man bleek ruim driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Hij kreeg een rijverbod van negen uur en een proces-verbaal.

URINERENDE MAN WEIGERT NAAM OP TE GEVEN, Oss

Van zaterdag op zondag is een 36-jarige man uit Heesch op de Heuvel in Oss betrapt toen hij tegen de gevel van een modezaak stond te urineren. Omdat de man weigerde zijn naam op te geven is hij aangehouden. Hij is op het bureau ingesloten. Hem zal openbare dronkenschap en wildplassen te laste worden gelegd.

VERDACHTEN MISHANDELING AANGEHOUDEN, Loosbroek

Van zaterdag op zondag zijn twee inwoners uit Schijndel, beiden 17 jaar oud, bij een horecagelegenheid aan de Dorpsstraat in Loosbroek aangehouden nadat zij een 16-jarige jongen uit Heeswijk Dinther hadden mishandeld. Het slachtoffer had kort daarvoor één van de verdachten aangesproken omdat die een meisje lastig viel. Toen hij kort daarna naar het toilet wilde gaan, is hij door de twee mishandeld. Hij liep daarbij een gezwollen oogkas op. De gewaarschuwde politie hield het tweetal aan. Beide zijn voor verhoor ingesloten.