Landschapsvisie

Inspraakavond Landschapsvisie voor de Zuidwestrand van Bussum 4-2-2003

Op dinsdag 11 februari vindt om 20.00 uur in het gemeentehuis de inspraakavond over de landschapsvisie voor de Zuidwestrand plaats. Er wordt een presentatie gegeven, u krijgt nadere informatie over de visie en u kunt uw mening geven.
U bent van harte welkom!

De landschapsvisie voor de Zuidwestrand is in opdracht van het gemeentebestuur van Bussum opgesteld door HDL Landschapsarchitecten uit Driebergen.
De landschapsvisie is geen concreet plan maar een richting gevend beeld voor de korte en de lange termijn. Omdat het geen plan is dat de gemeente binnen een bepaalde tijd wil uitvoeren is er ook geen sprake van een tijdsplanning. Voor de gemeente is het een kader om plannen en ideeën van eigenaren en gebruikers voor het gebied te kunnen toetsen en sturen.

Na de inspraakavond op 11 februari worden de inspraakreacties ambtelijk besproken en verwerkt tot een advies aan het college van burgemeester en wethouders. Nadat het college hierover een besluit heeft genomen, worden de leden van de raadscommissies Ruimte hierover geinformeerd. Deze commissie zal de landschapsvisie behandelen in haar vergadering van 26 maart 2003. Desgewenst kunt u tijdens deze vergadering inspreken. Tenslotte zla de gemeenteraad in haar vergadering van 10 april 2003 een definitief besluit nemen.

Indien u nadere informatie wenst, kunt u contact opnemen met de projectleider de heer Jo Beltman (tel. 035 6928842).

© 2002 Gemeente Bussum