Nightlife Awards: beste discotheek & ambassadeur

Dinsdag 11 februari worden tijdens een spetterend gala in Den Haag voor de allereerste keer de Miller Nightlife Awards uitgereikt. Dit nieuwe evenement om discotheken in het zonnetje te zetten is een initiatief van Nightlife Magazine en Koninklijk Horeca Nederland. Per provincie wordt er een winnende discotheek bekendgemaakt. Daarnaast is er een hoofdprijs voor de Populairste Discotheek van Nederland. In het kader van de campagne De Horeca, gastheer van de samenleving * stelt Koninklijk Horeca Nederland een award beschikbaar voor de Beste Ambassadeur van de discothekenbranche. De uitreiking in «O» Dance Theatre (Wijndaelerweg 3, Den Haag) begint om 20.30 uur. Er zijn optredens van o.a. Loïs Lane, Alides Hidding, Kelvin en Sir.

De afgelopen maanden hebben vele tienduizenden Nederlanders op hun populairste discotheek gestemd via www.mnla.nl of door het sturen van een sms. Daarnaast zijn er diverse Mystery Guest bezoeken geweest en hebben onafhankelijke juryleden een stem in de uiteindelijke uitslag. Ruim 100 discotheken hebben aan de Miller Nightlife Awards deelgenomen.

Tijdens het Awards Gala treden op dinsdagavond 11 februari tal van artiesten op, waaronder Sir, Kelvin, Alides Hidding en Loïs Lane. Na afloop is er een spetterend feest met dj Mark van Dale.

Miller Genuine Draft sponsort de Nightlife Awards en heeft een hoofdprijs beschikbaar gesteld voor de winnende discotheek: een VIP-reis voor twee personen naar Amerika. Een once-in-a-lifetime trip naar de beste clubs, bars en hotels in Miami, Las Vegas en Los Angeles. De winnaar vliegt als een "rockstar" met een select internationaal gezelschap in een privé-jet tussen de drie Amerikaanse partysteden.

Nightlife Magazine is het vakblad voor het management van discotheken, uitgaanscentra, zaalbedrijven, dansscholen, partycentra, dans-, muziek-, thema- en grandcafé's.


* Het is goed toeven in de horeca, het is gezellig, trendy en veilig. De gasten worden in de watten gelegd waarbij kwaliteit en gastheerschap hoog in het vaandel staan.


---

---
Noot voor de redactie -