Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe





P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
11 februari 2003



Epe - Diefstal uit auto

Op 10 februari deed een 40 jarige man aangifte van diefstal uit zijn auto. De man had zijn auto omstreeks 23:30 uur geparkeerd aan de Krugerstraat te Vaassen. Toen de man de volgende ochtend naar zijn auto ging, zag hij dat de linkerportier op een kier stond. Hij opende de portier en zag toen dat zijn radio cd speler weg was. Ook de klimaat control was losgebroken maar niet weg. De cd wisselaar uit de kofferbak was weg. De totale schade is nog niet bekend.


Putten - Diefstal uit auto

Op 10 februari deed een 43 jarige vrouw aangifte van diefstal uit haar auto die geparkeerd stond in de Oude Prinsenweg. Door de deur te forceren is men in de auto gekomen en weggenomen zijn een zwart leren tasje en een rieten boodschappenmand inclusief boodschappen. De totale schade is nog niet bekend.


Heerde - diefstal uit winkel

Op 10 februari is een 45 jarige man aangehouden voor diefstal uit een winkel aan de Zwolseweg. De man is buiten aangehouden door de bedrijfsleider en daarna overgedragen aan de politie. Hij had 2 blikken bier in zijn binnenzak zitten en bekende meteen. De man heeft afstand gedaan van de goederen en kreeg een proces verbaal.

Ermelo - Vernieling auto
Op 10 februari deed een 35 jarige vrouw aangifte van vernieling van haar auto. De auto stond geparkeerd aan de Dokter Holtropstraat toen haar spiegels eraf getrapt werden. De totale schade is nog niet bekend.


Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844

---- --