Ingezonden persbericht


CeBIT uitnodiging: Ultra Density Optical (UDO) - De kracht van permanente informatie

Plasmon nodigt u uit in het UDO Theatre op CeBIT 2003, Stand 9a4 in Hall 1

Bezoekers van het UDO Theatre van Plasmon krijgen de eerste optische archiveringstechnologie met blauwe laser in actie te zien. Deze technologie zorgt ervoor dat het bestaande beeld van de opslagindustrie over duurzaamheid van informatie wordt gewijzigd. Deze UDO demonstraties vinden iedere dag van CeBIT plaats van 12 tot 19 maart 2003, om 11 's morgens en 12 's middags in het Engels en om 3 's middags in het Duits.

UDO is de natuurlijke opvolger van de huidige 9,1 GB 5,25-inch Magneto Optical (MO) drives en media en biedt een ongekende medialevensduur van meer dan 50 jaar voor de lange termijn opslag van bedrijfskritische informatie, zoals e-mail, wettelijke documentatie, financiële gegevens en medische dossiers. UDO is specifiek ontworpen voor zeer strenge eisen voor databehoud en overtreft internationaal en regionaal bepaalde reguleringen voor bedrijven en overheidsinstellingen. De eerste generatie van UDO beschikt over een capaciteit van 30 GB, uitbreidbaar tot 120 GB, en is verkrijgbaar in zowel re-writable en true write-once mediaformaten.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op basis van het principe 'first come, first served'. Als u naar het UDO Theatre wilt komen, bezoek dan www.plasmon.co.uk of neem contact op met Louise Chaundy bij Goode International via nummer ++44-1491 873 323 of met .

Plasmon - "De koploper op het gebied van professionele oplossingen voor data-archivering".

Plasmon persinformatie:
Carl Mills Sally Fisher (Marketing Manager EMEA) Mills Hughes & Partners Plasmon Data Limited Tel: 040-2110110 Tel: +44 (0) 1763 262963 E-mail: carl@mills-advertising.com E-mail:sfisher@plasmon.co.uk