---
APC organiseert voor resellers Power Truck Go-Kart Tour 2003
---

Utrecht, 11/02/2003

In april 2003 trekt de APC Power Truck door de Benelux. In deze Power Truck worden diverse trainingen gegeven aan resellers die onderdeel uitmaken van het APC Reliability Provider Programma. In het kader van 'business (be)for(e) pleasure, wordt het trainingsprogramma gevolgd door een kartwedstrijd, waarbij de deelnemers kans maken op een compleet verzorgde dag op Circuit Park Zandvoort.

De Power Truck doet meerdere Europese landen aan en is op 8, 9 en 10 april in Nederland. Tijdens deze dagen kunnen resellers van APC zowel theoretische als interactieve cursussen volgen, waaronder een E2E Solutions-training, een PowerStruXure Authorized-training en een PowerStruXure hands on-training. In de truck is plaats voor dertig cursisten tegelijk en er staat allerlei APC-apparatuur opgesteld, dat wordt gebruikt voor de hands on- training.

De 'fun' factor van deze 'kennis & fun'-dagen bestaat uit een Go-Kart race voor alle deelnemende resellers. Er wordt geraced in teams van twee personen. Iedere reseller schrijft twee deelnemers in, voor zowel de trainingen als de race, één verkoopmedewerker en één technische medewerker. De dagwinnaars van de kartrace winnen een compleet verzorgde dag op Circuit Park Zandvoort.

De Power Truck Go-Kart Tour 2003 wordt door APC georganiseerd, in samenwerking met haar distributiepartners, op de volgende data:


- 8 april 2003 Hoogeveen Karting Hoogeveen
- 9 april 2003 Delft Bleekemolens Race Planet Delft

- 10 april 2003 Eindhoven Hezemans Indoor Karting
Voor meer informatie over de Power Truck Go-Kart Tour 2003 kan u surfen naar:
http://www.apc.com/solutions/display.cfm?id=A247F5EA-3F68-4DBF-AF16FC8C2F4A3B4B&conID =

Journalisten die de APC Power Truck willen bezoeken, kunnen contact opnemen met Sara Buytaert, NewsEngine PR, 32 3 260 96 47 of sara.buytaert@newsenginepr.com. Een bezoek is telkens mogelijk tussen 12 en 13u.

---
END

---
Journalisten,