Gemeente Dalfsen

11-02-2003

Inspraak bestemmingsplan De Nieuwe Landen Lemelerveld

De gemeente Dalfsen is bezig met de ontwikkeling van een nieuw woongebied aan de noordwestkant van Lemelerveld. De gemeente heeft daarom een uitgangspuntennotitie voor het nieuwe bestemmingsplan De Nieuwe Landen vastgesteld. Deze notitie is een leidraad voor het maken van het bestemmingsplan voor het nieuwe woongebied. Op basis van de uitgangspuntennotitie is een schetsontwerp gemaakt. Wij willen u graag de gelegenheid geven om op onze plannen te reageren.

Na de inspraakprocedure zal een bestemmingsplan worden gemaakt. Voordat te zijner tijd formeel een ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, zullen eventuele inspraakresultaten aan betrokkenen bekend worden gemaakt. Daarna kan dan ook formeel bezwaar worden gemaakt. Omdat ook andere instanties hun mening over onze plannen moeten geven, kan het nog wel enige tijd duren voordat het zover is.

Inspraak
De uitgangspuntennotitie en het schetsontwerp voor het nieuwe woongebied liggen van 13 februari tot 13 maart 2003 ter inzage in het gemeentehuis bij de Centrale Balie en bij het gemeentelijk servicepunt in Lemelerveld. Op 20 februari 2003 willen wij onze plannen graag toelichten tijdens een informatieavond. Deze begint om 20.00 uur en wordt gehouden in café-restaurant Reimink, Dorpsstraat 2 te Lemelerveld. Iedereen is welkom.

Reacties
Vanaf 13 februari tot 13 maart 2003 kan iedereen zijn of haar mening over onze plannen schriftelijk kenbaar maken bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Een e-mail sturen aan: e.vugteveen@dalfsen.nl kan ook.

Nadere informatie
Voor meer informatie kunt u eventueel contact opnemen met de heer E. Vugteveen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer (0529) 48 82 33.

Downloaden

Dit bestand is circa 1 Mb groot

Bekijken op het internet

Rood = 3/1 kap sociale koopwoningen
Rood = 4/1 kap sociale huurwoningen
Geel = vrijstaande woningen
Roze = bijzondere woonvormen
Oranje = 2/1 kap woningen

Totaal te bouwen woningen:
68 sociale huurwoningen, sociale koopwoningen en bijzondere woonvormen 46 2/1 kap woningen
21 vrijstaande woningen