Akzo Nobel

Benoemingen Raad van Commissarissen

Arnhem, 11 februari 2003 Aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 17 april 2003 worden de volgende wijzigingen in de Raad van Commissarissen van Akzo Nobel voorgesteld.

Na een dertienjarig lidmaatschap van de Raad treedt de heer Hilmar Kopper (67) af wegens het verstrijken van zijn zittingstermijn. De heer Kopper is niet beschikbaar voor herbenoeming.

Voorgesteld wordt de heren Uwe-Ernst Bufe (58) en Kees van Lede (60) met ingang van 1 mei 2003 tot lid van de Raad van Commissarissen te benoemen.

Dr. Bufe kan bogen op een lange carrière in de chemische industrie en was Chief Executive Officer van Degussa A.G.

Zoals een jaar geleden aangekondigd, treedt de heer Van Lede per 1 mei 2003 af als Voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij wordt opgevolgd door Hans Wijers (52), die op 1 oktober 2002 toetrad tot de Raad van Bestuur.

Internet: www.akzonobel.nl

Corporate Media Relations tel. 026 - 366 4343

Voorbehoud^*
Dit persbericht bevat informatie met betrekking tot belangrijke onderwerpen zoals Akzo Nobels groeistrategie, toekomstige financiële resultaten, marktposities, productontwikkeling, farmaceutische producten in de pijplijn en productgoedkeuringen. Dergelijke informatie, onder andere de Verwachting voor 2003, dient met het nodige voorbehoud te worden beschouwd, waarbij men zich moet realiseren dat vele factoren de geprojecteerde en werkelijke resultaten kunnen doen afwijken. Zulke factoren zijn onder meer prijsfluctuaties, valutakoersschommelingen, ontwikkeling in grondstofprijzen en personeelskosten, fysieke en milieurisicos, juridische aangelegenheden, en wettelijke, fiscale en andere overheidsmaatregelen. Vermelde marktposities zijn gebaseerd op schattingen van het management en informatie afkomstig van externe specialisten


*Conform de U.S. Private Securities Litigation Reform Act 1995