Ingezonden persbericht


Rotterdam, 11 februari 2003

P e r s b e r i c h t -

Gratis toegangskaarten beurzen via portal voor beursdeelname

Standmakelaar.com breidt online service nog verder uit

Standmakelaar.com, de online marktplaats voor vraag en aanbod van (herbruikbare) beursstands, standontwerpen, en presentatieschermen, heeft haar website nog verder uitgebreid. Naast het recent ontwikkelde informatieplatform voor beursdeelname en de meest complete beurskalender van Nederland, kunnen exposanten en beursbezoekers nu ook online kaarten bestellen. Op de website www.standmakelaar.com kunnen geĂŻnteresseerden via de beurskalender een beurs selecteren en indien mogelijk direct kaarten aanvragen. Beursbezoekers hoeven dus niet langer websites van beurzen door te worstelen om zich vooraf te registreren of kaarten te bestellen.

Langzaam verandert de Beurzen en Tentoonstellingen branche (B&T branche) van aard. De exposant stelt steeds hogere eisen aan deelname, de dialoog tussen exposant, organisator en bezoeker wordt daarom steeds belangrijker. Begrippen als service en flexibiliteit spelen een sleutelrol. Vooral nu het aantal exposanten en bezoekers stagneert is het belangrijk om een goede gezamelijke communicatiestrategie te verwezelijken binnen de branche, zodat de meerwaarde van beursbezoek weer duidelijk en herkenbaar is voor alle partijen.

Gezond beursklimaat

Standmakelaar.com wil graag haar steentje bijdragen aan een gezond beursklimaat, ook in slechtere tijden aldus Harold de Jonge, commercieel directeur van Standmakelaar.com. Daarom zullen we voortdurend op zoek blijven naar nieuwe service- en informatietools voor organisatoren, exposanten, bezoekers en standbouwers. De online kaartenservice is weer een stapje in de juiste richting.


- E I N D E b e r i c h t -

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht