Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hoofddorp, 11 februari 2003

MyCom opent nieuwe winkel in Apeldoorn

Computerwinkelketen MyCom heeft officieel de deuren van een nieuwe winkel in Apeldoorn geopend. Na de recente opening van een nieuwe winkel in Amersfoort, voegt MyCom met deze vestiging aan de Hofstraat 117A in Apeldoorn de dertiende winkel in Nederland toe aan de succesvolle keten. De Apeldoornse MyCom winkel beslaat ruim 250 vierkante meter en is gevestigd op een toplocatie in het centrum van Apeldoorn. De opening wordt tot en met

2 maart feestelijk gevierd met meer dan 100 spectaculaire aanbiedingen.

Filiaalmanager Herman Ockhuizen: We hebben de afgelopen twee maanden keihard gewerkt aan deze nieuwe MyCom winkel. We gaan dan ook direct van start met een supergoed en op elkaar ingwerkt team. Zowel onze verkopers als onze technische dienst medewerkers zijn er helemaal klaar voor om Apeldoorn en omstreken op de welbekende MyCom wijze van dienst te zijn. Tot en met 2 maart vieren wij de opening met meer dan 100 aantrekkelijke aanbiedingen.

In de nieuwe vestiging Apeldoorn wordt, net als in de vestigingen in Eindhoven, Haarlem, Rotterdam en Utrecht, de nieuwe MyCom formule toegepast , aldus Gert Jan Kosters, operationeel directeur van MyCom NEDERLAND BV. Er bestaat hierin een duidelijk onderscheid tussen advies, aflevering van PC's, verkoop van benodigdheden en onderdelen, technische ondersteuning en presentatie van producten. Bijzonder in de formule zijn bovendien de Open Technische Dienst tafels. Aan deze speciaal ontworpen tafels worden PC's à-la-minute onder het oog van de klant onderzocht, omgebouwd, getest en gerepareerd. Naast service speelt presentatie een belangrijke rol in de nieuwe winkel. Verder beschikt de winkel over demonstratietafels waar PC's, printers, scanners, muizen en toetsenborden kunnen worden geprobeerd. Tot in de puntjes verzorgde vitrines maken de winkel af.

Gert Jan Kosters vervolgt: MyCom is heel goed op weg en heeft het volste vertrouwen in de toekomst. Binnen enkele maanden heeft MyCom 20 winkels in Nederland!

EINDE PERSBERICHT

Over MyCom:
MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van PC s, componenten en randapparatuur. MyCom heeft op dit moment dertien vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl http://www.mycom.nl> direct wordt verkocht. Zowel in 2001 als in 2002 werd MyCom door VNU s CRN uitgeroepen tot Retailer of the Year . MyCom behaalde in 2002 een omzet van ruim 120 miljoen euro en telt meer dan 200 medewerkers.

Meer informatie over dit persbericht:
MyCom NEDERLAND BV
Peter Waltman
Mobiel: +31 651 412 698
Email: p.waltman@mycom.nl mailto:p.waltman@mycom.nl>