Ingezonden persbericht


Persbericht

Oracle introduceert uitgebreid informatieplatform en diensten infrastructuur voor de gezondheidszorg

Oracle Healthcare Transaction Base: optimale inzet van technologie voor betere zorg en operationele efficiency

Oracle, s werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware kondigt de beschikbaarheid aan van de Oracle Healthcare Transaction Base, een uitgebreide databank en service infrastructuur die organisaties in de gezondheidszorg helpt om losse systemen met elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen ze een centrale opslagplaats voor patiëntgegevens en klinische dienstverlening creëren.

Het nieuwe platform voor de gezondheidszorg combineert een informatiemodel dat gebaseerd is op standaarden met een database en met functies die gericht zijn op organisatieprocessen. Het is ontworpen om de ontwikkeling, de inzet en de integratie van technologische toepassingen in de gezondheidszorg te stroomlijnen en zo de kwaliteit van informatie te verbeteren, gezamenlijke beslissingsprocessen te versoepelen en een betere basis voor zorgactiviteiten te creëren.

De Oracle Healthcare Transaction Base biedt zorginstellingen de mogelijkheid om: S Een duidelijk gemeenschappelijk beeld van patiënten-dossiers binnen de hele organisatie beschikbaar te maken. Hierdoor wordt zorg efficiënter, worden er minder fouten gemaakt en kunnen onderzoeksresultaten daadwerkelijk ingezet worden voor kwaliteitsverbetering; S Optimaal gebruik te maken van hun bestaande systemen waadoor hoge investeringen in nieuwe technologie overbodig zijn; S Transacties in het zorgproces beter te beheersen waardoor de efficiency, kwaliteit en concurrentiepositie van de zorginstelling verbeteren; S Het hergebruik van klinische gegevens te vereenvoudigen door het gebruik van standaarden, waardoor zorg-informatiesystemen probleemloos met elkaar gekoppeld kunnen worden; S Voortdurend de beschikking te hebben over vitale klinische, administratieve en financiële gegevens en die te analyseren om beter en efficiënter gebruik te kunnen maken van de aanwezige informatie.

Voor het volledige persbericht zie: http://www.oracle.com/corporate/press/index.html?1604937.html

Over Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware. Meer informatie over Oracle vindt u op www.oracle.com.

# # #

Trademarks
Oracle is a registered trademark of Oracle Corporation and/or its affiliates.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Andrea Wigman Oracle Nederland BV
Tel: +31 (0)30 669 8129
Fax: +31 (0)30 669 9940
E-mail: andrea.wigman@oracle.com

Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: mariekev@lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com