Korps: Flevoland, plaats: Dronten 13-02-2003 Persbericht Overhandiging laatste en eerste Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Onder embargo tot en met minimaal 11:00 uur vrijdag 14 februari

Laatste keurmerkcertificaat en eerste Politiebericht feestelijk overhandigd

DRONTEN Morgen, vrijdag 14 februari 2003, omstreeks 11:00 uur wordt de laatste woning die helemaal voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen van het Drontense nieuwbouwproject Punter (wijk De Munten) opgeleverd. Een afvaardiging van Aannemersbedrijf Bramer BV geeft dan in aanwezigheid van de politiebouwplanadviseur het keurmerkcertificaat aan de bewoners van Lire 13. Dit certificaat is het béwijs van een goed beveiligde woning. Daarnaast krijgen deze inwoners uit handen van de politiechef Dronten en de wijkagent de eerste publieksbrochure Politiebericht. Pas vanaf woensdag 19 februari krijgt de rest van Flevoland het boekwerkje via de post huis-aan-huis bezorgd.

Noot voor de pers:

Om alles feestelijk en verrassend te laten verlopen, wordt u gevraagd om dit bericht tot na deze overhandiging onder embargo te houden. Na de overhandiging zijn in elk geval de algemeen directeur van het bouwbedrijf en de chef van politie beschikbaar voor interviews. Verzamelplaats is in de buurt van de Lire 13 rond 11:00 uur. Als alle overhandigers aanwezig zijn, bellen zij samen aan bij de betreffende woning. Laat u a.u.b. vooraf weten of u hierbij aanwezig bent? Dat kan bij politievoorlichter Saskia van Bruinessen 06-53224343 (b.g.g. graag voice mail inspreken).