Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, donderdag 13 februari 2003

Inbraken in woningen

BREDA: In een woning aan de Clemensberg is ingebroken. Men heeft het slot van de voordeur door middel van de Bulgaarse methode geforceerd. De buit bestaat uit onder meer een breedbeeldtelevisie; een NAD stereoset, boxen; cd`s; dvd`s en 4 schilderijen.

Gisteravond ontdekte de bewoonster van een pand aan het Sterrenkroos dat bij haar thuis was ingebroken. De inbreker heeft vermoedelijk gebruik gemaakt van een valse sleutel.

Uit de woning is de computer weggenomen. Bij een woning aan de Grensvaart is ingebroken. Men heeft aan de achterzijde van de woning de tuindeuren verbroken. Hierna is men de woning binnengegaan en heeft men de gehele woning doorzocht. Er werden diverse goederen waaronder sieraden, cd`s en een videorecorder gestolen.

Dief steelt drie seizoenskaarten van NAC uit sporttas BREDA: Bij voetbalvereniging Advendo aan de Bastenakenstraat zijn uit een sporttas drie seizoenkaarten van NAC gestolen.

Diefstal portemonnee bij kinderdagverblijf

BREDA: Bij een kinderdagverblijf aan de Lelystraat is van een medewerkster een jas gestolen. Van een andere medewerkster werd een portemonnee met inhoud gestolen. Diefstal auto

BREDA: Vanaf de Trekpot is gisteren een Mercedes 230 coupe, kleur zwart, gestolen. Auto was nog niet voorzien van kentekenplaten. Het betreft een ingevoerde auto.

Greep uit kassa

BREDA: Gistermiddag heeft een jongen omstreeks 15.30 uur een greep uit een kassa gedaan bij een winkel op de van Voorst tot Voorststraat. . De jongen kwam binnen en riep: "Vlug papiergeld". Hierop gaf de verkoopster de jongen een briefje van 50 euro. Hierop riep de jongen dat hij ook het andere geld wilde hebben. Men gaf hem daarop nog enige bankbiljetten. Vervolgens is de jongen op een fiets gestapt en weggereden in de richting van de Minister Kanstraat. Het gaat om een blanke man, circa 1.90 m, 18 a 20 jaar. Hij droeg een zwart kort jack (achter op grijs driehoekje), licht grijze broek en grijze gebreide handschoenen. Hij sprak met Brabants accent.

Bron: Willem van Hooijdonk